Evenimente

Plante exotice la Gradina Botanica in februarie 2010

azaleeGradina Botanica din Iasi a hotarat sa faca un program special pentru acest weekend de februarie si nu numai. Expozitia s-a deschis oficial la ora 9:00 si va putea fi vizitata de oricine doreste pana la sfarsitul lunii februarie, in intervalul orar 9:00 – 16:00.
Cei care vor sa ramana cu ceva mai mult decat cu o aruncare de privire de pe urma acestei expozitii, vor trebui sa plateasca taxe. Astfel, taxa suplimentara pentru foto este de 25 lei iar cea pentru video este de 100 lei.
In cadrul expozitiei vor putea fi admirate specii si plante decorative: peperomii, ficuşi, dracene, acalife, bromelii, orhidee, crotoni, begonii, ferigi, precum şi numeroşi bonsai. Si asta nu e tot.
Vor putea fi admirate si o serie de aranjamente florale cu azalee (originare din China, Japonia si Coreea, sunt considerate cele mai frumoase flori ale iernii), camelii (originare din regiunile tropicale din Asia de Sud-Est, China si Japonia), orhidee, frezii, floarea flamingo, crinul pacii şi crinul de iarnă.

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

 1. Petronela

  February 10, 2010 at 2:40 pm

  O expozitie superba care vine in sprijinul indragostitilor ce inca nu au planuri romantice sau deosebite pt ziua de 14 februrie …nice 🙂

 2. iasi4u

  February 11, 2010 at 2:17 am

  Gradina Botanica „Anastasie Fatu” a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi organizeaza, in perioada 6–28 februarie 2010, expozitia de plante exotice ,,Mesaje cu flori”. Evenimentul, care se repeta an de an, a devenit o adevarata traditie pentru comunitatea ieseana.
  Sera Expozitionala va fi deschisa zilnic pe parcu…rsul celor trei saptamani, in intervalul orar 9.00–16.00.
  Pretul unui bilet este de 5 lei. Persoanele care doresc sa realizeze fotografii sau inregistrari video vor achita o taxa de 25 de lei, respectiv 100 de lei.
  Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul Gradinii Botanice ,,Anastasie Fatu”, la adresa http://www.botanica.uaic.ro/, sau InfoUaic.com, la adresa http://infouaic.com/2010/02/expozitie-de-plante-exotice-la-gradina-botanica-din-iasi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top