Medical

Fast Fixed – Singura metotodă de a pleca cu dinți acasă

fast fixed de la Dental Privilege

Prin conceptul de tratament fast fixed, pacienții își vor „pierde” dinții de încredere defecți, dar în locul lor vor fi restaurați, cu o structură temporară, dinți ficși în aceeași zi, dar pe termen lung. Te poți întoarce acasă după câteva ore de tratament și poți să mănânci, să râzi și să te bucuri la maximum de viață. Aceasta este o victorie reală pentru pacienți și prezice sfârșitul protezelor amovibile parțiale sau complete. Pacienții împărtășesc cu adevărată bucurie cât de ușor este acum să vorbești, să mănânci și să zâmbești din nou. De îndată ce tratamentul este complet, nivelul lor de viață îmbunătățit și încrederea, strălucesc cu adevărat. Calea către un zâmbet fermecător și dinți strâns fixați este, prin urmare, mai scurtă decât cred mulți oameni. Un proces de conversație sinceră cu pacientul și o cercetare aprofundată asigură în mod clar acest lucru.

Amplasarea implantului dentar Fast Fixed

Odată ce ai implanturile, corpul tău începe să le integreze. Din punct de vedere biomecanic, este foarte important ca acestea să rămână unite prin restaurări dentare temporare. Acesta este momentul adaptării, dar și al respectării promisiunii de a avea dinți fixați în aceeași zi. Coroana are nevoie de o perioadă de vindecare, la fel ca și osul care susține implanturile. În timpul perioadei de vindecare, este foarte important ca implanturile să fie conectate prin intermediul dinților temporari dintr-un material care poate absorbi forțele masticatorii. Până la obținerea stabilității țesuturilor din jurul implanturilor, se recomandă purtarea structurilor dentare temporare. După extracția dinților, alveola osoasă este găurită puțin în profunzime, dacă este necesar, apoi calibrată și implantul dentar este înșurubat în ea. Amplasarea implantului se face exact prin înșurubare, deoarece implantarea imediată se aplică în principal implanturilor cu rădăcină cu șurub. În prezent, acestea din urmă au cea mai largă aplicație la nivel mondial, iar toate celelalte tipuri de implanturi au o semnificație istorică mai mare.

Amplasarea implanturilor dentare este o oportunitate de a înlocui dinții lipsă. Implantul dentar seamănă cu un șurub, de obicei din titan, care imită rădăcina unui dinte natural. Tratamentul implantului imediat include două faze: faza chirurgicală, adică plasarea implantului dentar și faza protetică, adică plasarea coroanei peste implant.
Prima fază este o mică operație (de obicei sub anestezie locală) în care implantul este plasat în maxilar. După aceea, implantul rămâne ascuns complet sau parțial, lăsând vizibilă doar partea sa superioară. Această perioadă durează aproximativ 3 luni și este necesar pentru ca osul să poată înveli strâns implantul – proces denumit osteointegrare. După realizarea osteointegrării, pe implant se plasează un bont. Urmează restaurarea cu o construcție de tip coroană, punte sau altă proteză dentară, care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă. Majoritatea persoanelor cu o stare generală bună de sănătate, sunt candidați buni pentru tratamentul cu implanturi dentare fast fixed de la Dental Privilege și se pot bucura de un rezultat previzibil și foarte reușit.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top