Stiri

„Fii bun, nu doar de Crăciun”, iar Palas te premiază. Cadouri în valoare de peste 30.000 de euro oferite în acest an

Un catalizator al generațiilor, unde fiecare membru al familiei are parte de o experiență pe măsura așteptărilor, un loc unde fiecare dorință se poate îndeplini, cu un pic de imaginație și curaj. La Palas lansăm o nouă provocare pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul: „Fii bun, nu doar  de Crăciun”. 

Până pe 23 decembrie 2023, la Palas premiem cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 500 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere din zona Massimo Dutti, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine. Vouchere la Enzo BertiniIntersportCărtureștiMake-Up ShopMy GeishaLady Flowers, Kosarom, dar și produse de la Yves Rochercăni de Crăciuninvitații de două persoane la patinoarul Palas Ice, dulciuri de la Dulcinella și răcoritoare sunt o parte dintre premii. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Palas.

În același timp, te înscrii automat în marea tombolă, unde poți câștiga un vocher în valoare de 3.000 de lei la magazinul de bijuterii Stil DiamondsExtragerea va avea loc pe 24 decembrie, de la ora 12.00, când trei norocoși, aleși aleatoriu de un soft special, vor primi câte un vocher la Stil Diamonds. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul Palas.

Valoarea totală a premiilor pe care Palas le oferă în acest an depășește suma de 30.000 de euro.

În proiectul mixed-use Palas ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această perioadă. Decorațiunile de Crăciun, atmosfera care se simte în întreg proiectul, dar și serviciile pe care le punem la dispoziție te îndeamnă să „Fii bun, nu doar de Crăciun”. Arătă-le celor dragi că îi apreciezi, iar noi te premiem!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top