rent a car iasi iasi
Stiri

Firmele din Iasi aleg cosurile cadou pentru a-si fideliza partenerii

Firmele din Iasi aleg cosurile cadou pentru a-si fideliza partenerii
Craciunul este un prilej minunat pentru a face cadouri si cand spun cadouri nu ma gandesc doar la prieteni, familie si iubit/a ci la acele mici atentii trimise si primite de la colaboratori.

Firmele din Iasi aleg sa comande cosuri cadou pentru a-si fideliza partenerii, aceste mici atentii care sunt potrivite mai ales de Craciun. Desi in perioada asta toti sunt foarte ocupati in a face cumparaturi pentru acasa, sunt si multe firme care prefera sa caute cosuri cadou pentru firme gata facute care de cele mai multe ori includ, dulciuri, o sticla de vin, cateva materiale personalizate si sunt ambalate intr-un mod foarte elegant.

GiftSolution cel mai mare furnizor de cosuri cadou la momentul actual, au cateva pachete standard dar acestea pot fi personalizate oricand in functie de clientii sau partenerii din portofoliu. Nu degeaba i-am specificat pe ei ci pentru ca acestia ofera o gama voarte larga de produse ce se pot pune in aceste cosuri.

De ce cosuri cadou pentru firme
In functie de domeniul de activitate a partenerilor vostri puteti alege diverse lucruri in cosul cadou, se folosesc pufuletii, salamuri speciale de sezon sau alte lucruri similare daca vorbim de un producator de mezeluri, tuica de prune, vinuri, bere daca vorbim de un producator de bauturi alcoolice, chestii digitale, caricaturi personalizate sau diverse tablouri de la intalnirile clientilor, un cadou ce tot timpul va sta bine intr-un birou.

Ce trebuie sa stiti este ca nu valoarea cosului conteaza ci originalitatea acestuia mai ales cand vine vorba de acele cadouri care chiar reusesc sa surprinda oamenii si sa ii faca sa zambeasca atunci cand il deschid si vad din partea cui este.

Voi ce cosuri cadou ati primit sau ati facut? Care credeti ca e piesa de rezisenta dintr-un astfel de cosuri cadou?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top