Evenimente

Fresh ArtFest, festival de artă stradală, 25 – 27 mai

afis-finalFresh ArtFest este un festival stradal de artă urbană, care îşi propune promovarea în rândul publicului ieşean a noii generaţii de artişti, printr-o interacţionare cât mai eficientă cu acesta.
În perioada 25 – 27 mai, în zona centrală a Iaşului (str. Lăpuşneanu și Bulevardul Ştefan cel Mare) vor avea loc o serie de evenimente artistice şi culturale, punându-se accent pe arta non formală şi postmodernă: teatru stradal, demonstraţii de streetdance, atelier de sculptură şi handmade în aer liber, demonstraţii de graffiti, expoziţie de fotografie. Toate acestea sunt adaptate încât contactul cu publicul şi experienţa acestuia să fie cât mai intense, interacţiunea ducând la popularizarea unor anumite tipuri de exprimare, schimburi de opinii şi o implicare activă în viaţa artistică actuală a Iaşului.

Un festival de artă care să aducă împreună mai mulţi artişti şi diverse forme de manifestare ale creativităţii este o premieră în oraşul Iaşi şi susţine imaginea de capitală culturală formată de-a lungul timpului.

Vrei să te implici direct? Ai ocazia până pe 10 mai să te înscrii ca voluntar şi să lucrezi alături de o echipă entuziastă în promovarea şi organizarea evenimentului. Mai mult, dacă ai talent, te poţi înscrie cu trupa de teatru/ streetdance, la atelierele de handmade, sculptură, la demonstraţiile de grafică şi facepainting ! Trebuie doar să completezi formularul de pe pagina de Facebook – www.facebook.com/FreshArtFest – şi noi te vom contacta !

Proiect finanţat prin programul YouthBank Iaşi, un program al Fundaţiei Comunitare Iaşi. Programul este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BCR – Banca Comercială Română.

afis-final

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top