Evenimente

12 Hours Dance Marathon, 26 mai

a_rpia_r_in_oras_12_hours_dance_marathonEditia de primavara a 12 Hours Dance Marathon de la Iasi, prima din 2012, ramane fidela labelului romanesc [A:RPIA:R] pentru ca ne aduc mereu sound nou si vibe-ul proaspat al inceputului de sezon.
Si oricat ne-ar fi placut sa ii ascultam in natura, pana se termina modernizarea lacurilor, mutam cortul in oras.
Maratonul de primavara se intampla la Iasi, sambata 26 mai 2012 in parcarea BAUMAX situat pe Calea Chisinaului nr.23, Iasi.
Pretul biletelor cumparate in avans este de 25 Lei si sunt disponibile la: Very Shop (Iasi), Club Zebra (Bacau), Chaplin’s Pub (Piatra Neamt). Acestea pot fi cumparate si din seara evenimentului de la intrare, pretul pentru cei care vin pana in ora 00:00 este de 30 Lei iar dupa miezul noptii la 40 Lei.

Program Maraton:

[A:RPIA:R] sound
RHADOO : PETRE INSPIRESCU : RARESH
CEZAR
NOIDOI
INNER
MOTO
ALEXANDU RUSU
VISUAL PLAYGROUND/VIDEO

a_rpia_r_in_oras_12_hours_dance_marathon

Atentie: Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
Lista de invitati este valabila doar intre 22:00 si 01:00.
Accesul in locatie se va face pe baza unui guest list computerizat (valabil pentru invitati, presa si/sau castigatori ai unor concursuri), si nu vi se va permite accesul in locatie daca nu figurati in baza de date sau daca nu aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.
Inscrierile pentru acreditari de presa se fac pana cel tarziu 20 mai. Cererile transmise dupa data precizata, sau cele neconfirmate de catre un reprezentant 12HDM, nu sunt valabile.
Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top