Diverse

Furnizorii ideali de servicii funerare Iasi

Am auzit multi oameni spunand ca perfectiunea nu exista pe pamant, dar acceptand acest punct de vedere inseamna sa nedreptatesti firmele de servicii funerare Iasi.

Permite-mi sa iti prezint pe larg activitatea acestor profesionisti, sa intelegi ca merita toata aprecierea din lume!

  1. Poti suna la ei la ora 23, la ora 24 sau la ora 1, sambata, duminica, de Paste sau de Craciun si iti raspund dupa ce ai format numarul.

Nu stii cat de mult inseamna acest lucru, daca nu te-ai confruntat cu decesul unei persoane dragi pana in acest moment.

Cand arde sufletul in tine, cand ai striga ca intreg universul sa iti auda durerea, ei, operatorii firmelor de pompe funebre Iasi sunt la capatul firului pentru tine, sa te asigure ca totul este in regula si ca va fi facut perfect.

  1. Preluarea decedatului se face prompt, la scurt timp dupa deces ca trupului neinsufletit sa i se acorde toata atentia.
  2. Spalarea defunctului, imbalsamarea, imbracarea si cosmetizarea se face de catre profesionisti cu experienta in sali curate si special amenajate. Substantele cu care se face conservarea sunt garantate de la 7-10 zile.
  3. In timp ce defunctul este pregatit, un angajat al firmei de pompe funebre se ocupa de actele necesare inmormantarii, iar in acest timp familia are timp sa isi planga mortul.
  4. Nu numai serviciile sunt de calitate premium, ci si: hainele, incaltamintea, sicriul, crucea inscriptionata si accesoriile sicriului.

Apartinatorul care semneaza contract cu o firma de servicii funerare Iasi inscrisa in catalogul dispeceratului natonal 07Funerare.ro nu mai are nimic de facut si in acest mod, avand suficient timp sa-l petreaca langa sicriul celui decedat.

  1. Firmele de top pe care le prezint acum furnizeaza si aranjamente funerare pentru capacul sicriului si coroane din flori naturale.
  2. Doresti ca traditiile sa fie pastrate cu sfintenie si sa duci si cosul cu cele necesare la biserica, sa iti puna la dispozitie prosoapele si batistele, sa nu mai faci alte drumuri? Exprima-ti aceste dorinte si vor fi realizate de angajatii firmei!
  3. Iti doresti ca pe ultimul drum, decedatul sa fie dus cu o masina curata, eleganta, potrivita ceremoniei solemne. Firmele de pompe funebre de mai sus iti garanteaza acest lucru.
  4. Situatia ideala este aceea cand intreg personalul este amabil si comunica empatic cu apartinatorii.
  5. Soferul trebuie sa fie politicos, sa conduca atent si sa opresca unde i se spune. De multe ori apartinatorii doresc parcurgerea unui traseu care i-a fost foarte drag decedatului in timpul vietii.

V-am demonstrat ca firmele de servicii funerare Iasi sunt de nota 10 si in momentul in care preiau un decedat, totul este facut ca la carte.

Evident ca la cele 10 puncte forte pot fi adaugate si alte servicii si oportunitati. De pilda, orice masina funerara este prevazuta cu frig si nu trebuie sa te temi, chiar daca totul se topeste in jur de caldura.

In cazul in care de la masina la capela sau cimitir este mult de mers, exista capace frigorifice care pot fi inchiriate, iar in stocul firmelor de pompe funebre se afla sute de modele de sicrie, unele simple, altele de lux.

Totul decurge conform graficului, iar organizarea inmormantarii este gestionata cu simtul raspunderii.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top