rent a car iasi iasi
Stiri

Gata de decolare in statiile de transport public din Iasi

Gata de decolare in statiile de transport public din Iasi
Blue Air, alaturi de WINK Public Multimedia, aduce experienta calatoriei cu avionul in statiile de calatori din Iasi. Patru statii personalizate le vorbesc oamenilor despre bucuria zborului si posibilitatile de calatorie disponibile chiar de pe aeroportul din Iasi.

Proiectul special a presupus inlocuirea bancii standard din statii cu 6 scaune reale de avion, amplasate intr-un cadru care surprinde interiorul aeronavelor Blue Air. Astfel, numarul de locuri disponibile a fost dublat in interiorul statiilor.

“Ideea unei astfel de experiente inedite in statii personalizate are menirea de a-i apropia pe ieseni de ceea ce inseamna calatoria cu Blue Air, de conceptul “Smart Flying” si de serviciile si investitia companiei in tehnologie, echipaje si in parteneriate care ofera posibilitati din ce in ce mai variate pe segmentele de zbor extern dar si intern”, declară reprezentanţii companiei de publicitate și media WINK Public Multimedia.

In prezent, compania aeriana Blue Air opereaza din Iasi curse catre 6 destinatii externe si 3 curse interne catre Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top