Stiri

Punct de vanzare a biletelor CFR s-a deschis la Iulius Mall Iasi

Punct de vanzare a biletelor CFR s-a deschis la Iulius Mall IasiDe curând, la Iulius Mall a fost inaugurat un punct de vânzare al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA, Sucursala Iaşi. Ghișeul a fost înființat ca răspuns la solicitările studenților care învață la facultățile din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași sau care locuiesc în campusul studențesc din Tudor Vladimirescu.
Punctul de vânzare CFR Călători este situat la etajul al doilea al Iulius Mall Iași și funcționează zilnic, între orele 10.00 și 22.00. Studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” achiziționează în mod constant bilete de tren, astfel încât punctul de vânzare din Iulius Mall le oferă acces facil la serviciile și facilitățile de călătorie ale CFR.

Punct de vanzare a biletelor CFR s-a deschis la Iulius Mall Iasi

Prin inaugurarea punctului de vânzare CFR Călători, Iulius Mall completează gama de servicii puse la dispoziția clienților. Pentru tinerii care învață sau locuiesc în zonă și pentru toți ceilalți vizitatori, Iulius Mall reprezintă destinația îndrăgită de cumpărături și relaxare, reunind multiple atracții: cinema multiplex cu cinci săli, food court cu specific internațional, supermarket Carrefour Market, club de bowling și biliard, centru de papetărie și xerox, zonă de WiFi pentru accesarea gratuită a Internetului, cafenele, branduri internaționale, curăţătorie, reduceri în magazine și campanii de premiere.

Punct de vanzare a biletelor CFR s-a deschis la Iulius Mall Iasi

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top