Stiri

2 parfumuri originale de pe elefant.ro, printre care și Jean Paul Gaultier

Astăzi m-am gândit să îți vorbesc despre 2 parfumuri originale de pe elefant.ro, printre care și Jean Paul Gaultier, parfumuri extrem de cunoscute, pe care oricine și-ar dori să le aibă pentru a le folosi.

Parfumul Jean Paul Gaultier pentru femei

În principiu, așadar, parfumul Jean Paul Gaultier pentru femei se definește prin notele de vârf, de mijloc sau de bază! Asta înseamnă că în cadrul notelor de vârf, vei găsi elemente precum  portocalele sângerii și mandarinele, iar în cadrul notelor de mijloc miere, iasomie, gardenie, piersică sau chiar floare de portocal.

Chiar și notele de bază impresionează, întrucât vin în întâmpinarea ta cu esențe tari din caramel, lemn dulce sau chiar ceară de albine. Toate acestea la un loc, dau naștere unui parfum pe care nu poți să-l uiți odată ce i-ai simțit mirosul!

Tu ai alege un parfum precum Jean Paul Gaultier? Nu uita un lucru! Fiecare notă în parte este definită printr-o serie de caracteristici, pe care merită să le iei în considerare! Ca urmare, despre notele de vârf se știe că sunt mai volatile, ușoare și proaspete, a căror intensitate dispare după primele 10-15 minute.

Apa de parfum Calvin Klein Euphoria, 100 ml, pentru femei

La fel ca și în cazul parfumului anterior menționat, Apa de parfum Calvin Klein Euphoria, 100 ml, pentru femei se definește și poate fi recunoscută prin prisma notelor de bază, notelor de mijloc, respectiv notelor de vârf.

Acest parfum, în altă ordine de idei, nu este altceva decât o interpretare mult mai fresh a parmului de damă Deep Euphoria. Numele nu a fost ales întâmplător! Dacă vei ajunge să folosești acest parfum, vei realiza că zâmbetul îți va apărea imediat pe buze.

Toate femeile care au avut ocazia de a-l încerca până în momentul de față, se declară îndrăgostire de izul fresh și plăcut al acestei ape de parfum. Iar cel mai mult iese în evidență nota fresh de nufăr, care se continuă cu notele aromei de trandafir. Ca femeie, este și normal să fii surprinsă de astfel de combinații într-un singur parfum sau într-o singură apă de parfum!

Ceea ce nu am menționat încă este faptul că Apa de parfum Calvin Klein Euphoria pentru femei are la bază câteva note minerale, note care deosebesc această apă de parfum de oricare alta de la Calvin Klein. Senzualitatea absolută poate fi redată doar cu ajutorul acestei ape de parfum, care efectiv te va face să îți dorești să o reachiziționezi!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top