Evenimente

“Graf Days” 21 februarie la CC “Mihai Ursachi”

graf-daysAsociatia LECUPO va invita la workshop-ul “Graf Days”, sambata, 21 februarie 2009, ora 11.00 la Casa de Cultura “Mihai Ursachi” si duminica,
22 februarie, ora 12.00 in Parcul Expozitiei.

Avand ca obiectiv promovarea creativitatii si diversitatii, Asociatia LECUPO si-a propus sa ofere prin organizarea acestui workshop un cadru care sa faciliteze procesul de initiere si practica in arta graffiti-ului pentru tinerii din Iasi interesati de arta urbana.
Tinerii vor avea de asemenea posibilitatea de a isi face cunoscuta propria cultura prin activitatea desfasurata in aer liber din Parcul Expozitiei si de a se cunoaste intre ei pentru a crea o mica comunitate capabila sa organizeze evenimente dedicate artei urbane intr-un mod legal.

LECUPO este o organizatie non-guvernamentala de tineret care a luat nastere in martie 2007 ca o necesitate de educatie si dezvoltare continua a tinerilor din Iasi. Împreuna cu voluntarii nostri desfasuram activitati la standarde europene, cu si pentru tineri, prin care incercam sa identificam si sa rezolvam problemele tinerilor, precum si sa le oferim oportunitatile de care au atat de mult nevoie.

Pentru informatii suplimentare cu privire la eveniment va rugam sa il contactati pe dl Alexandru Bodnar, coordonatorul proiectului la nr. de telefon 0751 27 42 86, sau la adresa de e-mail info@lecupo.ro.

graf-days

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top