Stiri

Hornbach va deschide un magazin și la Iași?

hornbach iasi

Retailerul de bricolaj Hornbach, care detine sase magazine in Romania, iar in urma cu 5 ani, Mugurel Horia Rusu, directorul general Hornbach Romania declara ca “Timpurile se schimba, apare tehnologia. Vom deschide un magazin online in Romania in 2018, in prima jumatate a anului”.

Compania preciza că Hornbach va continuă să se extindă pe piață românească, iar la vremea respectivă caută terenuri în orașe mari din România precum Constanța, Iași sau Cluj-Napoca. La vremea respectivă Hornbach avea 156 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit în nouă țări din Europa, dintre care șase în România: București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu.

Momentan se poate comandă online de la magazinele de bricolaj Hornbach, dar dacă este să analizăm ultimele noutăți ce vor avea loc la Iași în următorii ani, cel mai probabil și Hornbach va apărea și pe piață ieșeană.

Hornbach își dispută piață românească de distribuție a materialelor de construcții și bricolaj cu trei companii autohtone – Dedeman, Arabesque dar și alte multinaționale precum Leroy Merlin sau Brico Depot.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top