Fashion

Ia vara la plimbare  – ce modele de sandale să alegi

Schimbările cutiilor de pantofi sunt probabil cele mai așteptate schimbări atunci când se apropie sezonul cald, iar vara 2021 a pregătit niște modele demne de cele mai vesele ținute. Deși în fiecare sezon ai un număr nelimitat de modele noi din care să alegi, există câteva modele care par să rămână mereu în trend, astfel că nu ai nevoie de foarte multe perechi pentru a ține pasul cu moda, ci doar de câteva alegeri inspirate.

Patru modele de sandale cu care să mergi la sigur vara aceasta

Modelul gladiator

Sandalele în stil roman sau gladiator, sunt un model pe care îl vei putea combina cu ușurință în ținutele de vară, fie că decizi să faci o plimbare în parc, pe plajă sau la un festival. Le vei găsi atât în varianta înaltă, până la genunchi, cât și în varianta mai scurtă, până la gleznă, astfel încât să poți să jonglezi cu ele așa cum îți dorești.

Stilul outdoor

Deși atunci când au apărut prima dată pe piață, sandalele în stil outdoor cu talpă multifuncțională păreau să fie adresate doar drumețiilor în natură, în ultimii ani acestea au devenit un model căutat și în fashion. În special pentru că au devenit mai versatile în ceea ce privește culoarea sau modelele pe care le poți găsi, aceste sandale în stil outdoor au venit ca o alternativă mai lejeră la pantofii sport. Le poți purta în special cu pantaloni de in, fuste-pantaloni, sau orice altă ținută non-formală pe care o vei alege în timpul verii.

La înălțime

Sandalele cu toc, deși frumoase, sunt adesea incomode dacă ne gândim la ținutele lejere de vară. Totuși, poți rămâne la înălțime optând pentru o pereche de sandale cu platformă, iar pe  Reverse.ro vei găsi o varietate de culori și modele, astfel încât nu ai cum să nu găsești ceva ce să ți se potrivească. În plus, acestea adaugă și o notă aparte de eleganță unei ținute: chiar dacă renunți la tocul clasic, acestea vor fi la fel de stilate și îți vor pune picioarele în evidență.

Accesorizate

Mărgelele și strasurile colorate pot fi un plus de personalitate nu doar atunci când le adaugi hainelor tale sub forma de bijuterii, dar și atunci când acestea se regăsesc pe încălțămintea pe care o porți. Vara este despre culori și orice extravagant, deci nu trebui să-ți fie teamă că vei exagera.

Împletite pe picior

Sandalele legate pe picior se pot găsi atât în varianta cu șireturi de piele, cât și în varianta cu panglici. Din fericire, acestea sunt suficient de elegante cât să le combini la o rochie înflorată, dar și suficient de casual cât să arate bine și pe o ținută mai puțin pusă la punct, trebuie doar să fii creativă când îți alegi ținuta.

În final, orice variantă vei alege, fie că vei opta pentru modele clasice, fie că vei alege modele mai noi și mai excentric, cel mai important este să te simți bine în pielea ta și să-ți ofere libertatea de mișcare așa cum îți dorești. 

Sursă foto: Unsplash.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top