Evenimente

Iași devine capitala europeană a dansurilor latino timp de 4 zile

Iași trăiește timp de 4 zile în ritmuri latino în cadrul festivalului Ven Ven International Festival. Evenimentul dansurilor care merg direct la corazón și pun sângele în mișcare se va desfășura între 19 și 22 octombrie. Vor fi prezenți artiști români și performeri internaționali de top și toți participanții – profesioniști și amatori deopotrivă – au șansa să experimenteze cele mai dinamice și antrenante mișcări de dans, să participe la workshop-uri și la petreceri tematice.

Festivalul, aflat la prima ediție, este organizat de Asociația Dansatorilor Latino din Iași. Sunt așteptate să participe peste 2.500 de persoane pe parcursul celor patru zile.

Acesta este cel mai mare eveniment internațional de dansuri latino și experiențe urbane din zona Moldovei și ne dorim să-l organizăm și în anii următori. Suntem onorați și recunoscători pentru toți artiștii care ne vor încânta în aceste zile și sperăm că vor fi prezenți și la următoarele ediții”, spune Marius Turcu, cofondator D.A. Dance Company, una dintre școlile care fac parte din Asociația Dansatorilor Latino.

Printre numele consacrate care vor încălzi atmosfera se numără Igor & Gloria, Val’R & St’Effy, Pablo & Rachel, Sergio & Ana, Jack & Sara și Bonifacio. Aceștia și mulți alții vor performa împreună cu artiști români, reprezentanți ai școlilor de dans de top din România. La eveniment va fi prezent și DJ Alex Tzenu. Lista completă a invitaților e disponibilă pe site-ul oficial al festivalului.

Conceptul în jurul căruia a fost creat întregul eveniment este „Atracția urbană”, accentuând și mai mult nevoia de a conștientiza importanța unui festival de acest gen, potrivit pentru orice vârstă. Festivalul se va desfășura în cadrul Centrului de Evenimente Agora din Iași, unde sunt puse la dispoziție și alte atracții prin turul cultural sau gastronomic.

Cei care vor participa zilele acestea vor veni atât din România și Republica Moldova, cât și din alte țări europene.

Fii la curent cu toate noutățile despre Ven Ven International Festival pe pagina de Facebook, dar și pe site.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top