Stiri

Un nou Club in Iasi, pe Copou!

volume-imgAcum ceva timp in urma v-am spus despre inchiderea Clublui Hypnotic ( strada Codrescu nr. 6), iar acum va spun ca in acea locatie se va deschide un nou Club, a carui manager va fi Andrei Ungureanu, cunoscut sub numele de Sean Jay Dee.
Materialele de Teaser deja au fost lansate in cateva publicatii media, momentan nu cunoastem numele si nici o data oficiala de deschidere.
In plina criza financiara Iasul se bucura de deschiderea unor locatii noi precum cluburi, cafenele si berarii.

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

 1. Leparisien

  December 13, 2009 at 5:23 pm

  Pfff … si ce daca !? ce cacat de articol ! “In plina criza financiara Iasul se bucura de deschiderea unor locatii noi precum cluburi, cafenele si berarii” ce cacat de articol bai fratilor ! si ce daca bai tolomacule daca se deschid baruri si localuri ? cu asta s-a mai mandrit vreun popor care se respecta !? bai popor de bere mici si curvareala ce sunteti ! jale bai fratilor jaaaleeeeeee !salarii decente nica dar localuri unde sa mai spargi eventual niste bani da ! ei …se vor inchide si alea don’t worry :))))))))))))))))))))))))))))))))
  P.S: Am o dilema ! cum e sa te dai “bon vivant” prin oras , cafenele cluburi si alte alea, si noaptea sa te intorci la cutia ta de chibrit din blocul gri cu miros de varza murata !? penibil !

 2. Gigi Carabina

  December 14, 2009 at 3:51 pm

  cica se va numi “Code” si se va deschide sambata 19 decembrie.

 3. Pingback: Grand Opening Club CODE cu Deepside Deejay, 19 decembrie | Portalul orasului Iasi 4u

 4. iasi4u

  December 18, 2009 at 4:04 pm

  Grand Opening Club CODE cu Deepside Deejay, 19 decembrie – http://www.iasi4u.ro/grand-opening-club-code-cu-deepside-deejay-19-decembrie-2009/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top