Stiri

Essiac si Miere de Manuka, doua produse bio care nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui

Cu totii vorbim sau asistam la discutii cu privire la intarirea sistemului imunitar, insa oare cum facem asta cu succes? Tulburarile cronice ne dau batai de cap din ce in ce mai des in acesti ani in care parca oboseala si stresul sunt la un nivel mai ridicat in comparatie cu cativa ani in urma. Essiac este un produs care nu numai ca intareste sistemul imunitar, insa ajuta si la reducerea manifestatiilor unei serii de tulburari cronice. Essiac este un produs comercializat de portalul online bioo.ro, iar toti cei care l-au testat pana in acest moment s-au declarat multumiti.

Ce gasim in componenta Essiac si la ce ne ajuta?
Essiac este un complex de plante si vitamine, in compozitia sa regasindu-se ulm alb, revent indian, macrisul iepurelui, brusture, clorofila, inulina, flavanoida si beta caroten. De asemenea, tot in componenta sa mai regasim si vitaminele K, E, C, A, Cupru, Zinc, Magneziu, Siliciu, Fier si Calciu. Essiac este un produs in forma lichida, iar asta ajuta la o absorbtie mai buna si mai eficienta in organism a produsului. Essiac se administreaza de doua ori pe zi, cate 10 – 20 ml, cu o ora inainte de masa sau cu doua sau trei ore dupa masa.

Essiac ajuta la o functionare mai buna a sistemului endocrin, a tiroidei, a ficatului, a splinei, a pancreasului si a vezicii biliere. Avand un efect antibacterian, Essiac ajuta la eliminarea fungilor si a virusilor din organism. De aseamenea, Essiac ajuta la mentinerea unui echilibru de sodiu si potasiu in organism, contribuind astfel si la mentinerea unui PH alcalin in organism. Essiac isi dovedeste utilitatea si in cazul racelilor sau virozelor, ajutand la fluidificarea si eliminarea mucusului din caile respiratorii. Nu in ultimul rand, Essiac contribuie la eliminarea lichidului in exces din organism.

Tot pentru un sistem imunitar mai puternic, putem recomanda si mierea de Manuka, un alt produs care poate fi cumparat prin intermediul celor de la bioo.ro. Mierea de Manuka este o miere ceva mai inchisa la culoare, fiind facuta de albinele care se hranesc cu nectarul florilor arborelului pitic Manuka, specific Noii Zeelande. Chiar daca pretul nu este unul prea mic, aceasta miere de Manuka beneficiaza atat de proprietati antioxidante, cat si de proprietati antibiotice. Proprietatea antibiotica a mierii este data de substanta numita methylglyoxal, astfel ca mierea cea mai scumpa este cea care contine o cantitate mai mare de substanta.

Aceasta miere de Manuka este utilizata de foarte multi datorita puterii ei de a reduce nivelul de colesterol, o afectiune extrem de intalnita in ultimii ani. De asemenea, aceeasi miere de Manuka poate fi folosita atat pentru rani, pentru afectiuni gastrointestinale sau pentru a reduce infectiile din corp.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top