rent a car iasi iasi
Stiri

Incendiu la Pub 75 din zona Tudor Vladimirescu

12mIn aceasta seara de 20 ianuarie 2011, localul Pub 75, situat in zona campusului universitar Tudor Vladimirescu (langa Mopseria Magic Pizza), a luat foc.
Din primele informatii, explozia a dus la decesul unei angajate in varsta de 22 ani.
O alta tanara angajata a fost transportata de o masina SMURD la Unitatea Primire Urgente Sf. Ioan, aceasta fiind intoxicata cu fum, in prezent aflandu-se in afara oricarui pericol dupa spusele dr. Paul Sarbu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgente Sf. Ioan.

In urma incendiului, in caminul T17, alimentarea cu energie electrica si gaz metan a fost oprita pentru prevenirea unei alte posibile tragedii.

Tanara care a decedat a intrat in incinta localului pentru asi salva colega dar din nefericire aceasta a sfarsit incendiata. In momentul incidentului, in local erau zeci de tineri care au reusit sa iasa la timp.

O posibila cauza a provocarii incendiului ar di un scurtcircuit. Apelul la 112 a fost facut la ora 21:35, in scurt timp echipajele de Pompieri si a Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare s-au prezentat la fata locului pentru a interveni de urgenta.

Galerie FOTO

4m

Reportaj VIDEO Stirile PRO TV

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. Denis

  January 21, 2011 at 3:15 am

  Dumnezeu sa o odihneasca!
  Referitor la Pub 75: era de tot rahatul…mai tot timpul era gol…

 2. Bogdan

  January 21, 2011 at 8:46 am

  Multumim pompierilor, au intervenit repede, si au salvat tot T17, nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca s-ar fi extins incendiul….
  Dumnezeu sa o odihneasca pe tanara care si-a pierdut viata.
  A si un mare minus politiei!

 3. Pingback: Tweets that mention Incendiu la Pub 75 din zona Tudor Vladimirescu | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top