Stiri

Incendiu la Pub 75 din zona Tudor Vladimirescu

12mIn aceasta seara de 20 ianuarie 2011, localul Pub 75, situat in zona campusului universitar Tudor Vladimirescu (langa Mopseria Magic Pizza), a luat foc.
Din primele informatii, explozia a dus la decesul unei angajate in varsta de 22 ani.
O alta tanara angajata a fost transportata de o masina SMURD la Unitatea Primire Urgente Sf. Ioan, aceasta fiind intoxicata cu fum, in prezent aflandu-se in afara oricarui pericol dupa spusele dr. Paul Sarbu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgente Sf. Ioan.

In urma incendiului, in caminul T17, alimentarea cu energie electrica si gaz metan a fost oprita pentru prevenirea unei alte posibile tragedii.

Tanara care a decedat a intrat in incinta localului pentru asi salva colega dar din nefericire aceasta a sfarsit incendiata. In momentul incidentului, in local erau zeci de tineri care au reusit sa iasa la timp.

O posibila cauza a provocarii incendiului ar di un scurtcircuit. Apelul la 112 a fost facut la ora 21:35, in scurt timp echipajele de Pompieri si a Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare s-au prezentat la fata locului pentru a interveni de urgenta.

Galerie FOTO

4m

Reportaj VIDEO Stirile PRO TV

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

 1. Denis

  January 21, 2011 at 3:15 am

  Dumnezeu sa o odihneasca!
  Referitor la Pub 75: era de tot rahatul…mai tot timpul era gol…

 2. Bogdan

  January 21, 2011 at 8:46 am

  Multumim pompierilor, au intervenit repede, si au salvat tot T17, nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca s-ar fi extins incendiul….
  Dumnezeu sa o odihneasca pe tanara care si-a pierdut viata.
  A si un mare minus politiei!

 3. Pingback: Tweets that mention Incendiu la Pub 75 din zona Tudor Vladimirescu | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top