Evenimente

EXPO IMOBILE IASI @ ERA Park, 2-3 aprilie

expo-imobile-iasi-la-era-park Weekendul acesta, in perioada 2 – 3 Aprilie, la ERA Park are loc primul eveniment imobiliar al anului 2011: EXPO IMOBILE IASI. La targ vor fi prezentate cele mai bune oferte, promotii si solutii de finantare existe pe piata in acest moment.
“Se simte o schimbare pe piata imobiliara din Romania. Vanzarile au crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cresterea se datoreaza limitarii programului “Prima Casa”, care s-a bucurat de un succes foarte mare, dar al carui plafon se va epuiza in scurt timp. Ca raspuns la programul guvernamental, institutiile bancare au lansat pe piata oferte atractive, concurente creditului “Prima Casa”, ce pot fi obtinute in conditii asemanatoare. Astfel de oferte vor fi prezentate de catre bancile prezente la EXPO IMOBILE IASI in weekend.”, a declarat Ciprian Iovu, manager Imobile Iasi.

Vizitatorii prezenti in weekend la EXPO IMOBILE IASI vor avea parte de oferte si reduceri speciale, valabile doar pe perioada targului. Astfel, preturile apartamentelor beneficiaza de discounturile de 5.000 si chiar 10.000 de euro, ultima reducere mentionata fiind oferita de un expozant pentru apartamentele cu 3 camere. Printre ofertele speciale prezente la targ se numara si un proiect imobiliar format din 200 de apartamente, ce pot fi achizitionate in rate, direct de la dezvoltator, platind un avans de doar 1500 de Euro, restul sumei urmand a fi achitata pe o perioada de 30 de ani. Avansul este acelasi indiferent de marimea sau valoarea apartamentelor, iar rata lunara pleaca de la valoarea de 189 euro/luna.

La eveniment vor fi prezenti 24 de expozanti, agentii imobiliare, institutii de finantare, dar si companii din domenii conexe. BRD, BCR, Raiffeisen Bank, Millennium Bank si Verida Credit sunt doar o parte din bancile ce isi vor prezenta cele mai avantajoase oferte de creditare. De asemenea vor fi prezentate solutii cat mai complete de amenajare a spatiului locativ (mobilier, varuri, lacuri si vopsele, jaluzele si rulouri, precum si solutii inovatoare de incalzire prin pardoseala), servicii de arhitectura si design, servicii de cadastru, evaluare imobiliara si termica.

[fblikebutton]
expo-imobile-iasi-la-era-park

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top