Stiri

Intamplarea care m-a salvat si m-a ajutat sa gasesc rapid rochia de mireasa preferata

Sa-i spui unei viitoare mirese ca mai are o luna sau doua pana la nunta si ca rochia de mireasa nu este inca aleasa inseamna sa o pui sa alerge exact ca la un maraton. Cam asta ar fi comparatia cea mai buna pentru ceea ce am trait eu.

Perfectionista din fire m-am ocupat de toate cele, de invitatii, de formatie, de local, de aranjamente, de felurile de mancare alese pe spranceana, de tot, tot. Bine, tot, totul mai putin rochia de mireasa. Am zis lasa sa am lucrurile mai importante facute inainte si imi ramane mie timp si de rochia de mireasa.

Cea mai mare greseala. Cu mai putin de o luna inainte de data nuntii eu tot nu aveam rochia de mireasa. De umblat prin magazine nu aveam timp, nu stiam nici macar ce model se potriveste cel mai bine pentru ce imi imaginam eu ca e o rochie de mireasa moderna.

Impreuna cu doua prietene ne-am pus pe cautat prin magazinele online de profil si pana la urma am scos-o la capat. Am ajuns din intamplare, asta e adevarul, pe site-ul LaModeToujours.com. Intamplare pentru ca am vazut un comentariu undeva pe un forum si un review al unei rochii interesante de la ei si am zis hai sa vedem si ofertele lor de rochii de mireasa.

A fost intamplarea care m-a salvat. Din doua sau trei click-uri am vazut ofertele, am vazut colectiile superbe si 17 rochii statement care pur si simplu m-au cucerit. Cu design clasic reinterpretat cumva si o stralucire aparte rochiile de mireasa de la LaModeToujours.com erau realizate de oameni cu experienta si din materiale delicate, de la dantela si matase la voal, toate avand aplicatii pretioase.

Pentru ca nu puteam cumpara 17 rochii de mireasa, toate imi placeau, ce sa-i faci, m-am oprit la rochie tip sirena excelenta pentru ziua cea mare. Inainte sa comand am mers fuguta si in showroom si am probat, intr-adevar rochia era mai frumoasa ca in fotografii si calitatea croielilor si a lucraturii per ansamblu era deosebita.

Pretul bun si serviciile excelente, consultanta specializata si informatiile complete oferite la probe m-au convins sa revin la ei si pentru rochiile pentru domnisoarele de onoare. Si uite asa am rezolvat problema rochiilor in doua sau trei zile si am purtat ceva deosebit care a atras toate privirile in ziua nuntii.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top