Evenimente

Interact Art Fest, 15-17 aprilie

afisiafClubul Interact Iași organizeazã cel mai mare festival de artã urbanã din Iași: Interact Art Fest, în perioada 15-17 Aprilie. Vom aduce arta în stradã prin nu mai puțin de șapte activitãți: Open Art, Concert Rock, Concert Acustic, Eco fashion, Urban groove dance, DramaFest și FilmFest.
Am gândit acest proiect special pentru Iași și pentru cetãțenii săi, mai ales pentru cei tineri care gustã activitãțile neformale și astfel, le dãm ocazia sã se exprime liber pe 30 de metri pãtrați de pânză amenajată pe Bulevardul Ștefan cel Mare, pe care își vor putea expune ideiile, pictându-le.
Strada Lãpușneanu va fi animatã de reprezentația de Urban Groove Dance a celor din trupa Elite Crew și de piesele de teatru jucate în aer liber de trupa Junior’s Act . Seara vã asteptãm la proiecția de scurt metraje de la British Animations, ce va avea loc pe fațada lateralã a Casei de cultură “Mihai Ursachi” și la concertele rock și acustic. În cadrul concertului rock vor urca pe scenã trupele Fingerprint și m’Idle, în barul Hand, iar concertul acustic va fi susținut de No clue și Fingerprint Unplugged, în barul La Baza. Prețul biletelor de intrare este 5 lei.

Programul activităților și locații:

Vineri-15 aprilie:
13:30: Eveniment surpriză – Strada Lãpuşneanu
17.00: Teatru stradal- Strada Lãpuşneanu
20.00: Concert rock – Bar Hand

Sâmbata-16 aprilie:
19.30: Concert acustic Bar La Baza
20.00: Proiecție de scurtmetraje – Casa Ursachi, Copou

Duminica-17 aprilie:
11.30: Artă stradală – Open Art- Bulevardul Ştefan cel Mare
16.00: Urban groove dance – Strada Lãpuşneanu
16.30: Eco Fashion – Bulevardul Ştefan cel Mare

[fblikebutton]
afisiaf

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top