Business

Intretinere teren sportiv – Tipuri de servicii

intretinere teren sportiv

O inspectie zilnica a terenului sportiv este necesara pentru a identifica in timp util defectele sau eventualele avarii si pentru a lua masuri corective cat mai curand posibil. Firma de servicii de intretinere teren sportiv poate face acest lucru intr-un mod profesional si rapid.

Curatarea suprafetei

Cel putin o data pe saptamana, terenul sportiv trebuie curatat de resturi precum frunze, crengute, hartie etc. Metoda recomandata este maturarea suprafetei campului cu o perie de nailon.

Curatare profunda

Cel putin o data pe an, trebuie efectuata curatarea profunda si slabirea umpluturii cu iarba la o adancime de 5-10 mm. Acest lucru va imbunatati capacitatea de drenaj a gazonului si va prelungi durata de viata a acestuia.

Verificarea rambleului

Daca este utilizat rambleu, atunci din cand in cand (in functie de intensitatea sarcinilor de pe teren) se verifica nivelul umpluturii cu nisip sau umplutura de cauciuc. Daca este necesar, se adauga nisip sau umplutura, astfel incat inaltimea vizibila la suprafata sa fie de la 2 la 5 mm.

Prevenirea cresterii buruienilor

Trebuie avuta grija pentru a preveni cresterea buruienilor si a muschilor. Exista preparate special concepute pentru combaterea buruienilor. Tratamentul preventiv trebuie facut o data pe an de catre firma de servicii de intretinere teren sportiv.

Vehicule
Atunci cand utilizezi orice tip de vehicul de service, presiunea pe gazon trebuie mentinuta la minimum pentru a evita deteriorarea. Trebuie folosite anvelope moi cu presiune scazuta de umflare. Firma de servicii de intretinere teren sportiv ofera servicii de curatenie si intretinere profesionala a terenurilor si a zonelor cu iarba artificiala. Se recomanda intretinerea profesionala a terenurilor cu gazon artificial de 1-2 ori pe an.

Ridicarea si pieptanarea gazonului, curatarea resturilor, slabirea profunda a umpluturii, adaugarea de nisip si cauciuc, verificarea integritatii imbinarilor, refacerea golurilor, acestea sunt servicii de intretinere teren sportiv. In niciun caz nu trebuie sa efectuezi singur intretinerea terenului sportiv ci trebuie sa soliciti servicii profesionale de la firma de servicii de intretinere teren sportiv SportsFields.

Sisteme de irigatie

Recent, sistemele automate de irigare au devenit foarte populare in intreaga lume. O astfel de popularitate se datoreaza eficientei ridicate, designului simplu si intretinerii fara pretentii. Sistemele automate de udare a terenului sportiv sunt foarte cautate. La fiecare eveniment fotbalistic, terenul sportiv este in centrul atentiei. Gazonul de pe terenul sportiv este expus la conditii extreme. Deoarece iarba naturala este 80% apa, un sistem de irigare foarte eficient este esential pentru un gazon perfect si durabil. In ultimii ani, la majoritatea Campionatelor Mondiale si Europene de fotbal trecute, s-au luat decizii cu privire la utilizarea sistemelor profesionale de irigare. Calitatea inalta a terenului nu trebuie sa fie compromisa de obiecte straine, cum ar fi capace din plastic. SportsFields a gasit solutia perfecta, iar tu poti solicita astfel de servicii cu toata increderea.

Daca ai nevoie de acest tip de serviciu nu ezita sa ne contactezi pe https://sportsfields.ro.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top