casti de copiat
Stiri

Jucariile creative pentru copii sunt cel mai bun cadou in orice moment pentru cei mici

Jucariile creative pentru copii sunt cel mai bun cadou in orice moment pentru cei mici
Cu totii stim ca nu-i de joaca atunci cand vine vorba de educatia copiilor nostri si din acest motiv meseria de parinte este una extrem de importanta. Pe vremurile bunicilor majoritatea juniorilor pe langa scoala nu faceau altceva decat sa munceasca cot la cot cu adultii pentru ingrijirea curtii si a animalelor, dar acum odata cu accesul la informatii lucrurile au evoluat destul de mult.

Se intampla de multe ori atunci cand mergem in vizita la prieteni sa fie nevoie sa cumparam si pentru cel mic cate o atentie si de cele mai multe ori atentia respectiva consta in jucarii si cel mai recomandat este sa ne axam atentia catre jucarii creative pentru copii incepand cu 39.99 lei.

De ce jucarii creative?

Fiecare jucarie are o poveste de spus iar parintii investesc prin aceste jucarii la educatia, creativitatea si inteligenta juniorilor, acestea ajutand mult de tot in dezvoltarea multor abilitati.

Uneori alegerea jucariilor pot fi o misiune dificila dar magazinele din Romania au inceput sa se conformeze cerintelor si astfel ii ajuta pana si pe necunoscatori sa aleaga cele mai frumoase si mai atractive jucarii.

Creativitatea

Creativitatea este considerata de catre specialisti o capacitate psihica a copilului de a realiza lucruri si acest lucru are un impact foarte important in trecerea anilor pentru ca prin intermediul acesteia il determina pe copil sa foloseasca imaginatia si cum poti face asta cel mai usor daca nu prin intermediul jucariilor.

puzzle-burete-pentru-copii-globo-vitamina-g-litere-9-bucati

Prin intermediul creativitatii copilul va invata sa realizeze cai si solutii cat mai originale de rezolvare a problemelor dar si a diverselor situatii, rezultatul final ducand, dupa spusele psihologilor, la un comportament mai interactiv si mai deschis fata de persoanele cu care va intra in contact, adica cu alti copii sau adultii din viata parintilor.

La ce ajuta jucariile creative?

Factorii care influenteaza dezvoltarea creativitatii copiilor sunt: personalitatea, comportamentul fata de parinti, mediul social in care traieste copilul, modul in care se va comporta si va asculta de educatoare, bona si invatatoare, integrarea printre alti copii si crearea de prietenii, capacitatea intelectuala si multe altele.

Obstacolele in dezvoltarea creativitatii

Obstacolele in dezvoltarea creativitatii sunt: timiditatea, lipsa dorintei de afirmare, frica de alti copii sau de animale, frica de exteriorizare a ideilor sau a gandurilor, indiferenta parintilor, teama de lucrurile noi, comunicarea si integrarea in grupurile sociale.

9005039-ceas-educativ-lego

Specialistii spun ca jocurile creative trebuie sa intruneasca 4 abilitati: flexibilitatea, originalitatea, abilitatea de a elabora si fluenta in gandire. Si foarte important este ca experienta jocului trebuie facuta alaturi de parinti, timpul petrecut activ cu copilul tau isi va pune amprenta pozitiva in timp pentru dezvoltarea sa.

Precum se poate observa, jocurile creative au o importanta majora in dezvoltarea fizica si psihica a copilului, motiv pentru care este recomandat, ca parinte sa investeasca in jocuri de acest gen si sa-si lase puiul sa petreaca cat mai putin timp in fata calculatorului, a tabletei sau a televizorului.

Un astfel de magazin care se axeaza in mare parte pe jucarii creative este BeKid.ro, care stie cat de important este sa oferi copiilor cel mai bun start in viata. Fiecare produs de pe acest magazin online are cate o poveste de spus, produsele sunt testate astfel le-au selectat pe cele mai bune, lucru care face ca BeKid.ro sa fie atat de unic si de special. La ei gasiti jucarii creative, scaune auto pentru copii, carucioare pentru copii, jucarii Lego, accesorii pentru camera copilului, hainute si incaltaminte pentru copii si multe altele.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. jucarii creative

    February 12, 2019 at 4:06 pm

    Jucariile creative sunt pe placul celor mici tot timpul. Imi plac aceste recomandari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top