Stiri

Lego si jocuri perfecte pentru copilul tau pe timp de pandemie

Daca esti in cautare de legi si jocuri perfecte pentru copilul tau pe timp de pandemie, ai venit exact unde trebuie. De ce? Deoarece am solutia pentru tine, ca parinte. Dar am solutia si pentru copilul tau. Doar in acest mod, prin joaca, prin jocuri interactive, il poti tine departe de tot ceea ce se petrece afara. Si cum lucrurile nu sunt roz si colorate, macar jocurile si lego-urile sa fie colorate.

S-ar putea sa se fi plictisit deja de desenat. Temele pentru scoala sunt prea solicitante si nicidecum nu sunt o modalitate prielnice de a se deconecta de ceea ce se petrece. Elefant vine in intampinarea voastra cu o multime de lego si jocuri care sa ii capteze atentia. Si poate chiar si atentia ta, cu atat mai mult cu cat si tu, ca parinte, ar trebui sa iei parte la astfel de activitati.

Ce ai putea alege pentru micutul tau? Care sunt jocurile care s-ar putea sa il incante cel mai mult? Uita-te peste posibilitatile care ti se ivesc, dar si peste jucariile care se afla in stoc. S-ar putea s dai peste jocuri precum Nu te supara, frate! sau peste jocuri care au la baza lupte. Cuceririle, dar si jocurile care bifeaza aceasta tema, cu siguranta, ii vor capta atentia. Ba mai mult, cred ca il vor si distra si-i vor dezvolta capacitatea de a fi mai competitiv.

Pentru astfel de jocuri ar nevoie de tine. La fel de bine, chiar si pentru lego s-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul tau. Tu ce spui? Daca tot esti acasa, acum ar fi momentul sa ii acorzi atentia pe care nu i-o poti oferi cat timp lucrezi. Pana, insa, ca lucrurile sa revina la normal, mai este destul de mult timp. Nu-l pierde, totusi! Petrece-l alaturi de micutul sau micutii tai! Jucati-va impreuna si ajuta-ti copiii sa-si dezvolte anumite abilitati. Comunicarea, dar si cooperarea pot fi doua dintre ele.

De altfel, daca optati pentru lego, acestea va vor tine ocupati o buna parte din zi. Pauzele s-ar putea sa le petreceti doar mancand. Nimic nu este mai important decat sa te joci cu copiii intr-o perioada asemanatoare acesteia. Prioritizeaza-i, rade alaturi de ei, spune-le povesti. Jucati-va si distrati-va!

Cand te-ai jucat ultima data atat de mult cu copiii tai? Daca nu o vei face acum, dupa stabilizarea perioadei in care ne aflam, s-ar putea ca timpul sa nu iti permita sa te joci atat de mult cu ei. Achizitioneza multe jucarii, multe lego si, impreuna, aducem distractia la voi acasa!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top