Restaurante in Iasi

Restaurant Casa Vanatorului

Adresa: Parcul Expozitiei (Bulevardul Copou)
Program: de Luni pana Duminica 10:00 – 02.00
Rezervari si Informatii: 0756 032 550

Restaurant Casa Vanatorului: Mancare si muzica cu specific romanesc.

Facebook Comments

10 Comments

10 Comments

 1. Pingback: Concert Florin Chilian @ Hunters Pub, 29 octombrie | Portalul orasului Iasi 4u

 2. Vladut

  April 4, 2011 at 4:33 pm

  Fain acolo, pacat de servire, mancarea e buna, dar e super aglomerat si odata am stat 20 minute pana sa vina sa mi se ia comanda si alta 40 minute pana sa vina comanda, deci o ora am pierdut doar salivand la farfuriile altora…

 3. Pingback: Hunter's Pub | Iasi 4u

 4. iasi4u

  April 4, 2011 at 7:42 pm

 5. DANIEL

  August 9, 2011 at 9:40 pm

  Cantitatea la alimente era exagerata. Am comandat printre altele si 4 tochituri. Surpriza a fost cà la tochituri carnatii erau in realitate “MERGUEZ”, o specialitate de cârnati de origine Magrebin (din tarile arabe), si care cu sigurantà nu sunt fabricati în Romania. Cunosc bine bucataria internationala, specialitatile magrebine si strategia “HALAL”. Am chemat ospatarul si i-am spus cà Stefan cel Mare s-ar întoarce în Mormânt daca ar sti cà tàranii români nu-si pot vinde animalele si cà restaurantele noastre vând la o tochitura moldoveneascà cârnati de la arabi… Mi-a raspuns cu multa politete cà ei fac cumparaturile la Metro. E un Mare pàcat cà mondializarea ne înghite cu asa mare viteza. Preferam sà platesc dublu si jumàtate din cantitate dar sà stiu cà produsele vin de la tàranii români.

 6. Pingback: Mihai Margineanu @ Casa Vanatorului, 12 august | Iasi 4u

 7. irina

  January 13, 2012 at 10:09 am

  Anul acesta am avut ghinionul sa fac revelionul la Casa Vanatorului.A fost groaznic!
  Am optat pentru salonul elegant in vederea petrecerii unui revelion cat mai “elegant”, dar a fost exact contrariul. Am platit 250 ron/ persoana ca sa ce? Sa suport caldura infernala imbibata cu fumul de tigara, O aglomeratie de neinchipuit.Intr-o incapere cu 200 oameni nu ai un sistem de ventilatie, nu ai o fereastra, am stat ca sardelele. Cred ca daca era posibil se asezau mesele una peste alta, in ideea sa incapa cat mai multi prosti care sa aduca cat mai multe incasari conducerii restaurantului.
  Rusine!! Ce-ati fost si ce-ati ajuns! V-ati batut joc de noi!

 8. Pingback: Se deschide Terasa Casa Vanatorului din Parcul Expozitiei | Iasi 4u

 9. Dragos

  June 18, 2016 at 7:11 pm

  Servire deplorabila. Am fost prima data si am zis ca au o zi proasta bucatarii si ospatarii. Am fost servit urat tare: Hamsii prajite in ulei tare tare vechi, Cartofi prajiti  veniti in 1 h !
  A doua oara am zis sa mai incerc. Am regretat tare ! ! ! ! ! !
  Hamsii la fel prajite in ulei vechi si cartofii gratinati nu mai veneau desi trecuse 1 h. Am cerut o explicatie vazand ca ceilalti din jurul meu au primit cartofi prajiti cu toate ca au venit dupa noi. Explicatia : nu sunt gata cu toate ca vedeam cu luau cartofi prajiti de la bucatarie si aduceau la mesele care venise inaintea noastra.
  Cer o explicatie si bucatarului la care el : am cerut cartofi gratinati nu prajiti…. Deci sa inteleg ca procesul de a rade putin cascaval peste 200 g de cartofi poate dura si 1 h… ????? sau cum ???
  In principiu servirea e varza si comportamentul ospatarilor si bucatarului lasa de dorit !
  NU RECOMAND SI NICI NU O SA MAI SERVESC LA ACEASTA TERASA ! ! ! !

 10. elena

  July 18, 2016 at 10:28 pm

  Am fost la casa vinatorului si,,, pacat ,nu mai este cum era ,mincarea e buna ,dar nu tot timpul ,banuesc ,caci are mereu angajati noi si pina invata totul ,noi avem de suferit ,usturoiul nu era cu usturoi ,nu stiu ce praf era acolo ,uneori are si usturoiul bun ,pizza e foarte buna, ,ospatarii nu sint prea activi ,nu sint atenti,am comandat ,amsii cu mamaliguta si usturoi ,dar nu mi-a adus tacimuri , pai am fost de am cerut ,nu se poate . pacat ,alta data era foarte ok, cu 3~4 ani in urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top