Stiri

Lucky Studio angajează imediat fete simpatice și istețe. Exact așa cum ești tu!

Sigur ai auzit de videochat în Iași sau probabil ai căutat studio videochat Iași pe Google ca să afli mai multe. Pentru că aproape toate fetele vorbesc despre asta. Oricine are o prietenă sau o cunoștință care lucrează ca model a aflat și cât câștigă. Mai ales dacă are un job în videochat la un studio mare, cum e Lucky Studio. Partea cea mai bună e că și tu poți câștiga o mulțime de bani. Pentru că noi te angajăm imediat.

Poți să ai cel mai bun job în videochat în Iași

De câte ori ai încercat să te angajezi undeva și ai fost refuzată? Poate au fost 15 persoane pe postul ăla și au preferat pe altcineva, ori te-au chinuit la interviu sau nu a fost bun CV-ul. Mereu au fost motive din astea aiurea ca să nu ai și tu un salariu bun. Ei bine, acum lucrurile s-au schimbat. Indiferent ce experiență ai, îți dăm șansa să câștigi și tu câteva mii de euro pe lună. Important e să-ți dorești asta și să fii ambițioasă, să nu te mulțumești cu puțin.

Odată ce te-ai gândit să încerci și tu un job de model de videochat în Iași, te așteptăm cu brațele deschise la Lucky Studio. Suntem o echipă exclusiv feminină și știm cum să vorbim cu tine astfel încât să-ți liniștim toate emoțiile. După ce ne suni, o colegă vine să te ia cu mașina de unde vrei tu și te conduce la studio. Îți arătăm cum e amenajat aici, îți prezentăm oferta financiară și, dacă totul e ok pentru tine, te angajăm pe loc.

Imediat începi să câștigi bani din videochat

Toată partea asta administrativă durează foarte puțin. Suntem atât de bine organizate, încât imediat ajungi să lucrezi ca model. Colegele noastre de la Departamentul Financiar preiau toată treaba legată de formele legale și tu îți vezi de treabă. Alte colege de la training încep să-ți explice toate secretele modelling-ului în videochat. Dar asta, în timp ce tu lucrezi. Practic, câștigi din prima zi, iar toți banii îți sunt plătiți cash, sau pe card, la sfârșitul fiecărei ture. Apoi, treptat, tot mai mult se adună în contul tău. Dacă ești simpatică, asculți de sfaturile colegelor de la training, vii la program full-time, atunci succesul e de partea ta.

Pentru că am înființat Lucky Studio încă din 2009, am lucrat cu multe fete ca tine. Care au fost la început timide și nehotărâte. Dar, prin răbdare și mult respect, le-am ajutat pe toate să își găsească siguranța de sine. Cele mai serioase modele sunt și acelea care fac cei mai mulți bani. La fel, și pentru tine, câștigurile de mii de euro sunt posibile. Dacă ai peste 18 ani, știi la un nivel decent engleza sau franceza, atunci ai șanse bune să te angajăm imediat la Lucky Studio. Dă-ne un telefon și noi te primim cu dragă inimă!

Contact:

Tel: 0742 286 286

www.luckystudio.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top