Stiri

(P) Paradiz – cel mai rapid drum catre succes

(P) Paradiz – cel mai rapid drum catre succes Atunci cand esti in cautarea unui job, pe langa aspectul financiar, iti doresti sa fii tratata corect si respectata. Sa ajungi acasa linistita, lipsita de stres. Sa nu te simti epuizata la serviciu si sa ai niste colegi de treaba. Si daca am plusa? Gandeste-te la un job in care castigi foarte bine, in care te simti minunat, colegii sunt super de treaba, ai o multime de facilitati si mult, mult timp liber? Pe langa asta, pentru ca esti femeie si meriti rasfatata, sa ai un loc de munca ce iti ofera acces nelimitat la sauna si solar, activitati relaxante cu echipa, petreceri aniversare, un club privat. Daca iti place cum suna, atunci locul tau e in echipa Paradiz! Studioul de videochat din Iasi care-ti ofera Super-Castiguri Super-Corecte!

(P) Paradiz – cel mai rapid drum catre succes

Acum 11 ani am conceput acest studio din dorinta de a oferi fetelor ambitioase un loc de munca in care castigurile sunt mult peste media celor din Romania si le pot obtine inca de la varsta de 18 ani, cand unii asteapta un ban de buzunar de la parinti. O viata independenta pe care o poti avea fara sa fi terminat o facultate, fara sa fii fotomodel sau sa ai parinti cu posibilitati financiare extraordinare. Nu implica un efort fizic si iti poti stabili programul in functie de dorintele si planurile tale. Asa am construit brandul Paradiz si am format o echipa de elita, cu fete serioase, destepte si cu mult bun simt.

Am deschis orizontul sutelor de fete care au facut sau fac parte din echipa noastra, ridicand standardele unui studio videochat Iasi. Astazi ne mandrim cu un studio de videochat asa cum toate ar trebui sa fie: Super-Corect! Si nu o spunem noi, ci colegele noastre care sunt Super-Multumite in studioul nostru, care sunt ascultate, ajutate si incurajate sa reuseasca. De-a lungul timpului, am sustinut fetele sa termine o facultate, sa-si plateasca chiria in Iasi, sa-si cumpere un apartament sau o masina ori sa-si plateasca operatiile de infrumusetare. Dupa 11 ani, spunem cu bucurie ca Paradiz este o familie educata!

(P) Paradiz – cel mai rapid drum catre succes

Atunci cand vine vorba de bonusuri de angajare, intrebarea potrivita nu este ,,cat?”, ci “ce?”.

– Informatii corecte, pentru ca stim cu totii cat este de frustrant sa fii mintita la angajare cu o oferta falsa;

– Plata corecta si corespunzatoare;

– Grija pentru confortul si rasfatul tau;

– Respectarea deciziilor, a intimitatii si a vietii personale;

– Siguranta la punctul de lucru (locatie securizata de o firma de paza 24/7, cu accesul permis doar persoanelor care lucreaza aici, pe baza de cartela);

– Protectia identitatii prin D.M.C.A (forma de protectie a contetului/articolelor de pe un website);

– Un job simplu, distractiv;

– Un mediu de lucru fara indiscretii;

– Facilitati multiple (sauna, solar, club privat, masaj, petreceri aniversare, cadouri si surprize, excursii, activitati fun cu echipa, bucatarie utilata, parcare, locatie in centrul Iasiului etc.)

Si pentru ca nu ascundem nimic, te invitam la sediul nostru sa discutam la o cafeluta aromata! As ate poti convinge, verificand cu ochii tai veridicitatea ofertei noastre! Si nu uita: si tu meriti un job de vis in Paradiz!

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: (P) Paradiz – cel mai rapid drum catre succes - Ia și click :: Iasiclick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top