Stiri

Lucky Studio e nr. 1 în videochat în Iași. Vrei să știi de ce?

Le auzi zilnic pe prietenele tale că ar vrea să facă videochat în Iași. La câți bani se câștigă din jobul ăsta, e și normal. Orice fată își dorește să aibă câteva mii de euro pe lună fără mare efort. Și tot de la ele ai auzit că Lucky Studio e primul studio de videochat din Iași pe care-l iau în considerare. Hai să-ți spunem de ce e important lucrul ăsta și pentru tine!

Lucky Studio îți oferă cele mai mari avantaje în videochat în Iași

În primul rând, e vorba despre bani. La Lucky Studio, câștigi între 400 și 1.200 lei pe zi. Cu toți banii plătiți la zi! La sfârșitul fiecărei zile de program, încasezi toți bănuții în mână sau pe card. Tu alegi cum. Pe lângă bani, primești un pachet complet de avantaje extraordinare. Ca model de videochat în Iași la Lucky Studio, beneficiezi de make-up profesionist gratuit zilnic. De cum ajungi la studio, specialistele noastre se ocupă să fii machiată perfect, astfel încât să arăți senzațional online.

În plus, transportul tău e gratuit. Ești condusă de acasă la job și înapoi de colegele noastre șoferițe. Cu mașini Mercedes, indiferent de ce tură alegi: de dimineață, de după amiază sau de seară. Și dacă tot vorbim de program, e bine să știi că e Super-Flexibil. Asta înseamnă că îți alegi ce tură vrei tu. La Lucky Studio, faci videochat în Iași așa cum îți convine. Astfel încât să ai timp și de facultate, de distracție sau de familie. Totodată, colegele noastre fotografe îți fac poze și clipuri video gratuit. În felul ăsta, ai un portofoliu cu imagini superbe, astfel încât să faci senzație pe site-urile de videochat. Toate lucrurile astea te fac un model de videochat de succes la Lucky Studio, ceea ce înseamnă o mulțime de bani pentru tine.

Vino să lucrezi la un studio de videochat exclusiv feminin!

Așadar, primești foarte mulți bani și o mulțime de servicii gratuite. În plus, Lucky Studio e un studio de videochat din Iași exclusiv feminin. Echipa noastră e formată doar din femei, între 25 și 50 de ani. Deci avem colege mature, serioase, care știu să te respecte în fiecare zi. Lucrul ăsta e foarte important atunci când ai nevoie să fii relaxată, liniștită la job. Ne străduim să avem un mediu de lucru cât mai plăcut și în mod regulat le facem modelelor noastre tot felul de surprize plăcute. Adică luăm înghețată, prăjituri pentru toată lumea. Sau oferim bilete gratuite la diverse spectacole sau evenimente importante. Asta aduce mereu ceva frumos în viața noastră. Și parcă toată lumea vine cu mai multă plăcere la job.

După câte vezi, la Lucky Studio avem o mulțime de lucruri bune care te așteaptă. Bani, tot felul de beneficii gratuite și un loc cu oameni frumoși. Asta ne face cel mai bun studio de videochat din Iași. Și e așa de 10 ani, de când am creat studioul. Suntem sigure că și tu te gândești să faci bani din videochat în Iași. La fel ca prietenele tale. Ce-ar fi să alegi acum cel mai tare job din oraș? Sună-ne și hai să stabilim o întâlnire. Noi îți plătim taxiul și stăm de vorbă aici despre cum putem colabora. Suntem sigure că o să-ți placă la noi și o să fii una dintre vedetele Lucky Studio, studioul nr. 1 în videochat în Iași!

Contact videochat Iași Lucky Studio:

Tel: 0742 286 286

ww.luckystudio.ro

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Tina

    February 15, 2019 at 12:41 pm

    E foarte important mediul in care lucrezi, de fapt, acest lucru este valabil oricarui job! Eu pana acum am dat doar de echipe super tari si super amuzante, o zi la munca = o zi distractiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top