Stiri

Mai multe conversii pe site cu ajutorul advertorialelor

Promovarea online are foarte multe avantaje pe care le ofera oricarui antreprenor. Daca atunci cand vorbim de promovarea clasica prin materiale si reclame radio/TV este mai dificil de cuantificat rezultatele, in cazul promovarii online lucrurile sunt mult mai usor de cuantificat. Scopul promovarii online este acela de a ajunge la un numar cat mai mare de potentiali clienti. Iar pentru a „masura” atingerea acestui scop sau gradul in care acest scop este atins conversiile sunt foarte importante in publicitatea in online.

Conversiile trebuie privite sub mai multe forme de interactiune dintre utilizator si website-ul unui business. Putem vorbi despre conversii atunci cand ne referim la click-uri pe website, la abonarea la newsletter, la punerea in cos a unor produse din magazinul online sau la achizitia de servicii ori produse din online. Acestea sunt interactiuni ale utilizatorilor cu o pagina web in momentul in care exista interes pentru anumite produse sau servicii. In vederea cresterii numarului de conversii se poate apela cu incredere la advertorial sau chiar la campanii de advertoriale SEO.

Vizibilitate si trafic mai mare pe website

Advertorialul este materialul redactat cu scop de a face publicitate pentru un produs sau un serviciu. Insa nu vorbim despre o reclama directa, in care se promoveaza produsul in sine. Vorbim despre un material sub forma unui editorial care puncteaza beneficiile si avantajele unui anume produs sau serviciu. Cu alte cuvinte un advertorial vine sa raspunda nevoilor utilizatorilor care acceseaza mediul online pentru a rezolva anumite probleme sau nevoi din viata de zi cu zi.

In vederea atingerii publicului tinta interesat de un anumit domeniu de business fiecare advertorial este construit in jurul unor cuvinte cheie relevante. Aceste cuvinte cheie contribuie la optimizarea continutului pentru motoarele de cautare si atrage mai multa vizibilitate pentru un business. De aceea vorbim despre advertoriale SEO.

Mai multa vizibilitate pentru un brand sau un business inseamna mai mult trafic pe pagina web a business-ului respectiv. Acest lucru se datoreaza link-ului inclus in fiecare advertorial. Acest link este plasat pe anumite cuvinte sau expresii de cuvinte care sa convinga utilizatorul sa dea click pentru a ajunge pe site-ul afacerii tale. Odata ce un utilizator a ajuns pe pagina web a unui business, sansele de a face conversii cresc considerabil.

Apeleaza la o agentie de marketing digital

Chiar daca poate la prima vedere nu este deloc complicat sa scrii o serie de materiale pentru a-ti promova propria afacere, trebuie spus ca este recomandat sa apelezi la specialistii in marketing online. O agentie de marketing digital iti pune la dispozitie servicii complete pentru a te bucura in cel mai scurt timp de o vizibilitate mai mare, de mai mult trafic pe site si de mai multe conversii.

Pentru profesionistii in marketing digital campaniile de advertoriale SEO inseamna mai multe etape de lucru. Gasirea cuvintelor cheie potrivite pentru afacerea ta este prima etapa. Urmeaza redactarea de continut relevant si informativ. Apoi vine etapa de design a advertorialului si de plasare a backlink-ului catre pagina web a afacerii tale. Se continua cu postarea acestor advertoriale pe site-uri si bloguri cu notorietate pentru a ajunge cat mai repede la un numar important de potentiali clienti.

In momentul in care alegi sa apelezi la serviciile oferite de o agentie de marketing digital ai certitudinea rezultatelor in urma unor campanii de promovare online prin intermediul unor campanii de advertoriale SEO. Nu doar ca vei beneficia de advertoriale de calitate superioara, dar vei beneficia si de monitorizarea rezultatelor in urma unor astfel de campanii de promovare online.Daca pana acum nu ai apelat la servicii profesionale de promovare online,Atelierul de Creatii Digitale iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti in marketing digital.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top