Stiri

Mai merita sa investim in advertoriale platite?

Mai nou, am tot auzit diverse povesti referitor la seo si la tot ceea ce inseamna asta, unele pozitive, iar altele negative, in functie de experientele fiecaruia. De aceea, as vrea sa lamuresc putin aceasta situatie, deoarece avand in vedere ca lucrez aproape zi de zi in acest domeniu, totusi am o oarecare experienta pe care o pot impartasi cu alte persoane.

In primul rand, in momentul in care esti in cautarea unor advertoriale platite, trebuie sa analizezi foarte bine site-urile unde vor fi postate. De multe ori, am primit oferte foarte tentante la preturi mici, dar care aveau un efect mai mult negativ asupra site-ului pe care mi-am dorit sa il promovez pe Google. Sunt foarte sigur de faptul ca, acesta este un motiv pentru care unele persoane si-au exprimat parerea negativa vizand acest tip de promovare.

Ce trebuie sa stii inainte de a incepe o campanie seo?

Ei bine, din experienta mea, iti pot garanta faptul ca totul se rezuma la perioada de promovare. Uita de campaniile care dureaza 2-4 saptamani si axeaza-te pe cele care dureaza aproximativ 3 luni de zile, deoarece abia dupa aceasta perioada incep sa apara primele rezultate pozitive. Am facut si eu greseala de a urmari niste rezultate dupa o luna de zile, insa din pacate situatia nu a fost tocmai roz, si de aceea, am schimbat pentru o perioada modalitatea de a le analiza, iar acum pot garanta faptul ca aceasta este o regula importanta.

In alta ordine de idei, agentiile precum WhiteAd Media, reprezinta o sursa foarte buna prin care poti sa ajungi la o lista importanta de site-uri. Uita de diversele bloguri gratuite sau de site-urile care iti ofera advertoriale extrem de ieftine, si rezuma-te la cele mai bune site-uri nationale, care iti vor ajuta site-ul sa creasca intr-un mod foarte rapid si eficient.

In final, nu uita de faptul ca o astfel de campanie seo, costa bani. Nu discutam despre cateva sute de lei pe luna, asta, daca iti doresti cu adevarat sa ai parte de rezultatele pozitive pe care ti le doresti, deoarece aici totul se rezuma la autoritate si calitate.

Drept urmare, parerea mea personala, este sa analizezi foarte bine fiecare site inainte de a-l folosi intr-o campanie seo si doar dupa ce l-ai verificat cu o unelata online de calitate superioara, sa treci mai departe si sa-l folosesti pentru ceea ce ai tu nevoie, in asa fel incat sa iti ofere rezultatele pe care ti le doresti.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top