Stiri

Masajul oriental – de la sexual la spiritual

Masajul oriental – de la sexual la spiritualMasajul oriental, prin practici precum tao, tantra, shiatsu, thai, modifica energia sexuala care se manifesta prin descatusarea instinctelor in energie spirituala, capabila de generarea starii de bine, de relaxare, de liniste prelungita. Aceste practici sunt folosite cu indemanare in sedintele de masaj erotic pentru a obtine echilibrul necesar vietii intime si pentru a remedia afectiuni precum frigiditatea, ejacularea precoce, blocajele la nivelul organelor sexuale.

Pe langa imbunatatirea considerabila a calitatii vietii sexuale, masajul oriental cu tenta erotica duce la atingerea unei stari de relaxare si placere unica. In timpul sedintelor de masaj oriental erotic, totul este comunicare. Limbajul obisnuit se transforma intr-un limbaj al atingerilor, placerea creste in intensitate si atinge cote maxime. La acest nivel de manifestare, apropierea emotionala devine mai importanta decat cea fizica, iar partenerii se pot bucura de o daruire totala.

Masajul oriental practicat in intimitate este complex. Rezultatele sale depind de o serie de factori importanti. In timpul masajul erotic totul conteaza. Locatia si decorul, eliberarea de stres si de tensiune, finetea miscarilor, capacitatea de a privi dincolo de nuditate, atentia indreptata catre partener, chiar si intensitatea sau sincronizarea respiratiilor. O deschidere totala inseamna o comunicare fara limite, prin gesturi.

Efectele unui masaj oriental practicat cu maestrie sunt vizibile atat individual, cat si pentru cuplu. La nivel individual, experimentarea unei stari de libertate totala incununata de relaxare si placere poate fi remediul pentru o viata personala mai implinita, pentru recapatarea increderii in puterea de seductie, in propria sexualitate. Pentru cupluri, arta masajului este, dincolo de toate, cunoastere, explorare a placerii in doi, petrecerea momentelor intime intr-un mod unic, special.

Datorita acestor stari sublime obtinute prin masaj si a rafinamentului de care tehnicile orientale dau dovada, arta atingerii nu poate fi practicata de oricine. Nu toate cuplurile pot comunica fara limite in intimitate. Mai mult, din cauza preconceptiilor si a mentalitatii cu privire la sexualitate, saloanele care practica masajul erotic sunt percepute, de cele mai multe ori, gresit. Cu toate acestea, cei care au experimentat masajul erotic aplicat de un maestru maseor cu experienta, care stapaneste intreg sistemul de tehnici de masaj sexual poate recunoaste deschis ca acesta este unul dintre modurile in care se poate descoperi energia sexuala creatoare, se pot transforma pornirile sexuale din impuls in trairea satisfactiei. Cateva articole interesante despre abordarea tantrica a masajului puteti gasi pe http://tao-erotic-massage.ro/ (majoritatea articolele sunt scrise in limba engleza).

crema_pentru_protectia_solara

Orientalii spuneau ca fiintele au energie sexuala. Prin stimulare tactila, aceasta poate fi dezvoltata, intensificata pentru a da nastere acelor stari de satisfactie totala. Cu alte cuvinte, energia sexuala rafinata si canalizata pozitiv este capabila de o influenta benefica la nivelul psihicului si la nivel spiritual.

Aceasta teorie este folosita in saloanele de masaj si trebuie sa fie utilizata si in sedintele de cuplu. Miscarile senzuale, comunicarea permanenta, contactul la nivelul pielii si contactul vizual trebuie sa urmareasca detasarea de cotidian si imbratisarea starii de relaxare. De aici si pana la placere, pana la satisfactie totala, la amplificarea la maximum a senzatiilor este numai un pas. Mai mult, dincolo de placere, starea de bine se va simti in trairea unei vieti sentimentale si sexuale complete.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top