Stiri

Redescopera-ti corpul prin tehnici de masaj

Redescopera-ti corpul prin tehnici de masaj

Multi au impresia ca masajul sta doar in trosnirea oaselor dar nu este chiar asa, masajul este o arta, o tandrete, o frumusete si un moment de autocunoastere. Daca doriti sa evadati din rutina zilnica si doriti un moment deliniste puteti incerca sa mergeti la un masaj fie el in scop de recuperare sau erotic.

Multe persoane inteleg gresit masajul erotic, acesta nu inseamna ceea ce probabil va imaginati, acesta va ajuta sa va relaxati, sa va invatati corpul si zonele care va aduc diverse simturi.

Masajul oriental, prin practicile tao, tantra, shiatsu, thai modifica energiile interioare sau va ajuta sa le descoperiti, daca cautati pe internet masaj in Bucuresti cu siguranta o sa gasiti foarte multe locuri in care se practica acest lucrui, din pacate in Iasi e un pic mai complicat din pacate. Multe persoane merg in cuplu la astfel de masaj si dincolo de relaxare ii ajuta pe tineri sa-si identifice noi zone erotice si nu numai. Masajul oriental practicat in intimitate este mult mai complex decat pare. Rezultatele sale depind de o serie de factori destul de importanti. In timpul unui masaj erotic conteaza atata locatia cat si decorul, eliberarea de stres si tensiune, finetea miscarilor, capacitatea de a gandi dincolo de nuditate si atentia sa fie indreptata spre lucrurile care te fac fericit.

Prin simularea tactula, energia sexuala poate fi dusa catre o directie de cunoastere atata timp cat este implicat intr-un mod activ si psihicul.

Multa lume nu da importanta compatibilitatii sexuale, sexul in sine nu reprezinta doar un simplu proces de penetrare, inseamna cunoasterea corpului propriu cat si a persoanei de langa tine, in momentul in care ajungi sa cunosti aceste detalii atunci ai sa intelegi cu adevarat care este scopul masajului erotic si de ce se practica in cuplu.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top