Stiri

Noi joburi disponibile in online

Devious AngelIn ultima vreme Romania a devenit campioana cand vine vorba de videochat. Lunar se deschid noi studiouri, iar cererea de angajari videochat este din ce in ce mai mare dar si investitiile sunt pe masura si asta pentru ca angajatilor li se ofera cat mai mult confort pentru a produce cat mai multi bani.
Nu stiu cati dintre voi stiti dar cea mai buna videochatista din lume, si cand zic buna nu ma refer la aspect fizic ci din punct de vedere profesional este Devious Angel, atat ea cat si studioul pentru care lucreaza au fost premiate la evenimentele de specialitate si asta pentru ca a avut luni in care a castigat chiar si cate 10.000 de Euro.

De exemplu Laguna Studio ofera conditii de lux angajatelor si astfel daca fetele se implica cu adevarat, pot scoate lunar minim 5.000 Lei si asta cu doua zile libere pe saptamana la alegere. Se ofera si carte de munca, adeverinta de salariu pentru a obtine credite, pensie, somaj si asigurari medicale, in plus se mai adauga si training-ul si suportul tehnic non-stop pe toata perioada desfasurarii contractului de munca.

Fenomentul videochatului in Romania a prins foarte bine si asta pentru ca este cea mai simpla modalitate de a face bani in timp cat mai scurt. Sunt firme care ofera banii la zi, saptamana sau luna, astfel incat angajatele sa fie multumite si tot timpul cu bani si chef de munca.

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Mellisa

    July 28, 2017 at 4:54 pm

    Un salariu de 5.000 de lei pe luna este mai mult deca suficient pentru un model incepator, ma bucur ca se deschid multe studiori care isi doresc sa creeze noi locuri de munca, mai ales ca industria videochatului s-a dezvoltat foarte mult.

  2. Andreea

    May 14, 2020 at 4:25 pm

    In perioada asta job-urile sunt cele mai cautate, iar faptul ca videochatul se situeaza rpintre alegerile celor mai multe dintre noi, se datoreaza faptului ca are destul de multe avantaje, mai ales pe plan financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top