Stiri

Meseriile de TOP din Iasi pentru anul 2020 

Daca anul acesta absolvi facultatea si nu stii in ce directie sa te indrepti, trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce-ti place cu adevarat sa faci, deoarece doar in acest fel vei putea gasi un job care sa te satisfaca pe deplin. In plus, este esential sa ai in vedere si partea financiara, fiindca un loc de munca banos iti poate asigura viitorul si te poate ajuta sa-ti traiesti viata la cote maxime, exact asa cum iti doresti.  

Nu trebuie sa-ti faci griji daca termini o facultate care nu-ti ofera sansa de a avea un job bine platit, deoarece, in ziua de astazi, exista numeroase cursuri acreditate de pregatire profesionala, care sunt echivalente cu studiile superioare in domeniu. Astfel, chiar daca atunci cand ai ales universitatea nu ai fost foarte inspirat, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta viitorului tau, deoarece ai numeroase variante care te pot ajuta sa obtii succes pe plan financiar. 

Iata care sunt meseriile de top din Iasi pentru anul care tocmai a sosit: 

 

  • Administrator 

 

Daca lumea afacerilor te atrage precum un magnet, atunci mergi pe calea aceasta, deoarece este una foarte frumoasa, care aduce numeroase satisfactii. Chiar daca este dificil sa fii administratorul unei firme, este foarte placut, mai ales ca esti propriul sef, nu ai un program fix si planul financiar nu are cum sa scartaie, daca stii sa manageriezi totul in mod corect. Aceasta meserie se incadreaza in acest top al anului 2020, deoarece este una de viitor, foarte apreciata si dorita de tinerii din ziua de astazi.

 

  • Model de videochat 

 

Meseria de model de videochat nu este foarte agreata in Romania, insa trebuie sa stii ca nu este un job „murdar”, deoarece aceasta functie se bazeaza pe comunicarea cu clientii, pe ascultarea dorintelor acestora si pe imprietenirea cu acestia. Este un domeniu placut, din care poti obtine usor numeroase finante, ceea ce reprezinta un mare plus in fata multor altor locuri de munca plictisitoare, desfasurate in spatele unui birou. Prin urmare, afla totul despre KendraStudio si nu sta pe ganduri, deoarece aceasta industrie a inceput sa fie din ce in ce mai abordat de femeile din toata lumea. 

 

  • Freelancer 

 

Daca iti doresti sa-ti faci programul asa cum iti doresti, sa lucrezi de acasa, sa nu ai un sef si sa poti lucra de oriunde, atunci aceasta meserie este cea care ti se potriveste. Ca sa fii freelancer trebuie doar sa prezinti pe site-urile specializate ceea ce stii sa faci mai bine si sa astepti sa fii contactat de marile companii pentru serviciile pe care poti sa le oferi. Este un job care poate aduce foarte multa satisfactie, mai ales ca libertatea si finantele se impletesc in mod armonios.  

In cele din urma, trebuie sa stii ca cel mai important este sa te orientezi spre ceea ce-ti face placere, nu spre ceea ce aduce bani, deoarece, de foarte multe ori, se intampla ca oamenii sa fie bogati, dar nefericiti din cauza locului de munca. Daca iti doresti sa muncesti cu placere si sa nu consideri zilele de la job precum o povara, atunci orienteaza-te spre pasiunile tale si incearca sa obtii venituri considerabile de pe urma acestora. 

Sursa foto: Unsplash.com 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top