Stiri

Metoda simpla si de durata a sprancenelor dumneavoastra

Metoda simpla si de durata a sprancenelor dumneavoastraCand vine vorba despre tehnicile de infrumusetare a femeilor, listele sunt lungi si foarte complexe, dar dupa cum stiti, femeile prind incredere in ele atunci cand dispun de astfel de trucuri. Este normal ca femeile sa doreasca ce este mai bun pentru frumusetea lor si de cele mai multe ori acestea apeleaza la serviciile profesionistilor pentru a corecta anumite trasaturi sau caracteristici. Trebuie sa recunoastem faptul ca aspectul sprincenelor este esential in simetria fetei si unele femei corecteaza acest lucru iar altele il schimba conturul primit in dar de la mama natura.

Femeile spun “DA” la un tatuaj sprancene atunci cand vor sa modifice aspectul conturului fetei lor. Acest machiaj semipermanent poate schimba cu totul look-ul prin impregnarea pielii cu pigmenti cosmetici medicali care sunt introdusi cu ajutorul unui pistol in stratul superior al pielii. Metodele sunt multe si diferite prin aplicarea unui tatuaj de spreancene fir cu fir, microblading si asa mai departe, acum depinde mult de buget si de cat de mult trebuie lucrat pentru a ajunge la forma dorita sau perfecta.

Sunt cateva detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand iti faci tatuajul sprancenelor, de exemplu, acul folosit trebuie sa fie, evident, de unica folosinta, cere ca acesta sa fie desigilat in fata ta, poti chiar sa ceri resterilizeze acul, la urma urmei, siguranta este prima grija inainte de toate.

Dupa o perioada scurta dupa interventie va trebui aplicata o crema speciala pentru zona tatuata iar sprancele vor luci intens, dar trebuie stiut faptul ca in primele zile dupa interventie, pielea din zona sprancenelor se va exfolia usor, lucru care este normal asa ca nu va panicati daca intampinati aceasta mica problema.

Metoda simpla si de durata a sprancenelor dumneavoastra

Acest tatuaj va fi ca un fel de sablon de urmat care iti va indica forma ideala a sprancenelor tale, ulterior, tu vei indeparta doar firele de par crescute in afara sablonului. Majoritatea saloanelor care ofera acest serviciu ofera si sedinte de intretinere la care se va merge atunci cand simtiti nevoia.

Stilurile de tatuare sunt doua mari si principale, exista pigmentarea fir cu fir sau conturul plin, prima solutie care se imprima prin desen, fir cu fir pentru a imita firele naturale de par, dupa care se realizeaza o baza mai deschisa ca nuanta pe toata suprafata sprancenelor. A doua varianta presupune tatuarea intregii suprafete si confera un aspect mai plin.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top