Stiri

Cu si despre Genele False

Cu si despre Genele FalseGenele false au fost inventate in 1916 de catre regizorul americat D.W. Griffith si au fost folosite intens de catre mari actrite a cinematografiei precum Joan Crawford, Marlene Dietrich si de atunci pana in prezent, aceste accesorii daca le putem spune asa sunt folosite intens de catre femei. Putem spune ca avantul cel mai intens a avut loc prin anii 1960. In zilele noastre, datorita noilor tehnologii, genele false au ajuns la o dezvoltare uimitoare acum acestea diind intr-un numar foarte mare de forme, dimensiuni, culori si asa mai departe.

Orice femeie viseaza sa aiba gene lungi si dese care sa mareasca dramatismul privirii, oferind o privire irezistibila. Astazi genele false sunt mult mai naturale in aspect si mult mai simplu de aplicat daca urmaresti cativa pasi simpli de aplicare. Cel mai important pas este cel in care sa te decizi ce model de gene ti se potriveste. In prezent pe piata exista sute de modele de gene false precum cele intregi, denumite gene tip banda, sau smocuri, denumite gene individuale, sau fir cu fir, denumite extensii de gene, o varietate ce-ti ofera libertatea de a gasi exact ce-ti doresti si de a experimenta gene false ce au taieturi diferite.

Tot ce trebuie sa stiti este faptul ca genele false se aplica dupa ce s-a realizat machiajul fetei, daca doresti sa le protejezi astfel o sa reusiti sa va bucurati de ele un timp mai indelungat. Banda genelor false trebuie sa aiba aceasi lungime cu linia naturala a genelor, deci geana falsa incepe dupa prima geana naturala din coltul interior al ochiului si se termina inainte de ultima geana naturala de la coltul exterior al ochiului.

Genel False sunt un atribut ce ofera placerea si care te fac sa te simti bine in pielea ta. Este in natura femeilor sa fie frumoase si extravagante. Modelele si vedetele au fost intotdeauna reperul si criteriul de comparatie pentru majoritatea femeilor si este foarte important aspectul impecabil pe care femeile il proiecteaza. In decursul timpului au aparut multe trucuri de frumusete pe care femeile acum le folosesc. Multe dintre ele sunt accesibile pentru oricine, diferenta sta in stilul si modul de folosire a acestor trucuri.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Viorica

    October 27, 2016 at 2:28 pm

    Eu ador genele false, sunt o fana infocata a acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top