Stiri

Mituri despre biletul zilei la pariuri sportive

Atunci când vorbim despre pariuri sportive, unul dintre subiectele principale ale pariorilor este biletul zilei fotbal. Da, fără îndoială fotbalul rămâne sportul-rege și atunci când îl practicăm sau îl urmărim la televizor, dar și atunci când punem un bilet la pariuri.

Sunt câteva mituri despre acest faimos bilet al zilei, pe care aș vrea să le demontez acum și aici.

  1. Oricine poate construi un bilet al zilei câștigător la pariuri sportive

Dincolo de lucruri ce țin de hazard sau de “norocul începătorului”, trebuie spus că pariurile sportive nu sunt pentru oricine, ele presupun cunoștințe sportive solide, disciplină și seriozitate. Meciurile de pe un bilet trebuie analizate cu atenție și să fie din campionatele la care pariorul este “specialist”. Nu pariem orice, oricum, ci doar campionatele de fotbal pe care le știm foarte bine, despre care avem informații vaste și pe care le urmărim cu obstinație.

  1. Biletul zilei trebuie să fie jucat zilnic

Aici îmi reamintesc cozile imense zilnice de pariori cu bilete de zeci de meciuri care așteptau odinioară la casele de pariuri offline să își plaseze biletul care îi va fi făcut bogați peste noapte.

Ideea înrădăcinată în mintea lor era că o zi în care nu au pariat e o zi pierdută. Indiferent că aveau habar sau nu de meciurile pe care le înșirau pe bilet.Din păcate, mai există încă astfel de pariori.

În deplină concordanță cu ceea ce am spus mai sus, jucați la pariuri doar în zilele în care aveți evenimente sportive din zona voastră de competență! Nu ceea nu nu știți, nu ceea ce auziți pe la vecini sau prieteni că “trebuie să iasă”!

  1. Mai multe meciuri pe bilet ne pot face bogați

Este evident faptul că daca jucăm patru-cinci lei pe bilet, e nevoie de multe meciuri pentru ca eventualul câștig să fie substantial.

În mod intuitiv însă, fiecare meci în plus de pe bilet scade în mod exponențial șansele reale ca acel bilet să fie unul câștigător. De aceea, este foarte important pentru pariori să își educe autodisciplina de a avea cât mai puține meciuri pe bilet și de a încerca să facă profit pe termen lung, cu o strategie potrivită de pariere, în detrimentul biletelor alcătuite din zeci de meciuri.

Pentru asta e nevoie de responsabilitate și de un management riguros al banilor, care trebuie să pornească de la o sumă dedicată pariorilor care să nu depășească zece procente din câștigul total lunar al pariorului. În momentul în care această sumă dedicată pariurilor se epuizează, trebuie să oprim și noi activitatea parioristică din acea lună. Pentru a ne păstra neștirbite sănătatea financiară și mentală.

La final, vă invit să nu uitați de atât de cunoscutul motto al pariorilor, care este încă prea puțin luat în seamă: “Jucați la pariuri sportive doar sumele de bani pe care vă permiteți să le pierdeți”. Doar în acest mod pariurile sportive vor rămâne la stadiu de pasiune în viața pariorilor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top