Stiri

Mobile Vet- servicii de sterilizare a pisicilor în București

Mobile Vet îți pune la dispoziție cel mai priceput medic veterinat București în realizarea serviciilor de sterilizarea pisicilor! Dacă și tu ești din București și ai o pisică, află că Mobile Vet este acolo pentru tine cu cele mai calitative și accesibile prețuri la servicii esențiale când vine vorba despre pisici.

Și dacă tot îndrăgești pisicile atât de mult, ce-ai spune dacă ai apela la sterilizare? Știi ce implică acest proces și de ce este acesta atât de benefic pentru pisica ta? Dacă încă nu te-ai informat cu privire la acest aspect, permite-mi să-ți spun că sterilzarea pisicilor, dar și castrarea acestora, au o sumedenie de beneficii pe care ar trebui să le iei în calcul.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, dar ești și în căutarea unui medic veterinar București bun, rămâi pe aproape! În rândurile care urmează o să-ți spun despre ce este vorba și de ce ar trebui să alegi să-ți sterilizezi pisica sau să îți castrezi motanul!

Primul și primul aspect care ne atrage atenția atunci când vine vorba despre sterilizare este prevenirea problemelor de sănătate a pisicilor sau a pisicii tale! Tocmai din acest motiv, se cunoaște faptul că sterilizarea, în special la femelele pisică, înainte de primul ciclu menstrual, reduce considerabil riscul de cancer de col uterin și ovarian. De ce se întâmplă asta? Ei bine, odată cu eliminarea ovarelor se reduce și nivelul hormonilor din corpul pisicii, hormoni care au rolul de a dezvolta tumorile canceroase.

De altfel, chiar dacă poate nu vă vine să credeți, sterilizarea are și rolul de a reduce cancerul mamar, dar și riscul dezvoltării infecțiilor uterine, care sunt cunoscute sub denumirea de piometru!

De ce ai mai sta, astfel, pe gânduri și n-ai acționa acum? Alege să contribui la sănătatea pisicii tale, ajut-o să nu mai fie atât de agresivă și prelungește-i perioada de viață prin prisma serviciilor de sterilizare! Iar dacă până acum ți-ai făcut griji cu privire la un medic veterinar București bun, e timpul să nu-ți mai faci! Mobile Vet îți pune la dispoziție calitatea serviciilor înainte de toate!

Fiind o clinică veterinară din București, dotată cu aparatură avansată, Mobile Vet nu doar că este accesibilă și eficientă prin serviciile pe care le oferă, ci în întâmpibarea ta vin și medici veterinari experiemntați, cu experiență în domeniu! Îngrijirea animalelor, printre care se numără și pisicile, este pasiunea care i-au determinat pe medicii veternari Mobile Vet să-ți facă treaba foarte bine!

Pentru sănătatea pisicii tale și a animalelor tale alege Mobile Vet – cabinetul veterinar NON-STOP, pregătit să facă față tuturor urgențelor!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top