Stiri

Prioritizează sănătatea orală

Poți scăpa de o respirație urât mirositoare doar cu ajutorului a trei elemente. Acestea sunt apa de gură, periuța electrică și, după cum vă puteți da și voi seama, pasta de dinți! Și tocmai de aceea, astăzi nu vorbim doar despre aceste elemente, ci despre un concept care are la bază igiena orală. Sănătatea orală, mai bine zis!

Pentru tine cât de importantă este? Cât de des folosești periuța electrică și apa de gură? Dacă te respecți, atunci, cu siguranță, nu vei avea probleme cu respirația urât mirositoare sau cu gingiile și cariilor. Dacă acorzi suficientă atenție sănătății orale, spălându-te de cel puțin două ori pe zi pe dinți, atunci chiar mă bucur că am de-a face cu o persoană conștiincioasă. O persoană care știe cât de importantă este sănătatea cavității bucale și cât de esențial este ca dimineața și seara sau după fiecare masă, să te speli pe dinți!

Una dintre cele mai evoluate tehnici de a te spăla pe dinți este folosirea periuței electrice. De ce să folosim o periuță electrică și nu una manuală? Ei bine, diferențele dintre cele două sunt enorme, aș putea spune. Iar prima diferență, pe care cu toții o remarcăm, este faptul că este mult mai ușor de folosit periuța electrică. Nu trebuie să faci atât de multe mișcări stânga-dreapta pentru a-ți curăța dinții. Da, făceai asta cu periuța manuală, însă periuța electrică te scapă de atât de mult efort!

Și pe lângă efort, mai amintesc și faptul că periuța electrică, comparativ cu cea manuală, efctuează mult mai multe rotații pe secundă și pe minut, decât periuța manuală obișnuită. Astfel, vei ajunge să ai dinți curați într-un timp record, fără prea mult efort! Și, de asemenea, nu vei mai pierde atât de mult timp la baie sau nu te vei mai întreba cât timp trebuie mai exact să te speli pe dinți! De obicei, periuțele electrice vin și cu un gadget care îți oferă posibilitatea de a vedea cât timp trebuie să mai periezi dinții. Sau care sunt zonele pe care trebuie să insiști mai mult.

Și, bineînțeles, după un periaj ca la carte, urmează o parte foarte importantă, care vizează folosirea apei de gură, pentru o respirație, dar și pentru o gură mai curată!

Acest pas, imediat după finalizarea periajului, este foarte important pentru că astfel poți să-ți menții o respirație proaspătă până la următoarea masă! Foloseștte tehnologia și apa de gură în avantajul tău și zâmbește mult mai des decât o făceai de obicei!

Apa de gură și periuța electrică trebuie prioritizate, pentru că doar în acest fel îți vei prioritiza și sănătatea orală!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top