rent a car iasi iasi
Hi-tech

Montaj aer conditionat – apelati cu incredere!

Montaj aer conditionat

Este adevarat, ventilatoarele sunt destul de ieftine si nu necesita instalare. Dar totusi, ele nu fac fata aparatelor de aer conditionat, care pot reduce imediat temperatura dintr-o incapere si pot crea un ambient destul de placut.

Astazi vom vorbi despre Instal Aero Cris, o societate care se ocupa cu montaj aer conditionat pentru orice model sau marca de aparat de aer conditionat si care actioneaza in Bucuresti (toate sectoarele), Ilfov si Giurgiu.

Echipele celor de la Instal Aero Cris efectueaza instalarea aparatelor de aer conditionat, folosind pompe de vaccum pentru punerea acestora in functiune, respectand toate standardele impuse de producatori. Totodata, veti fi asigurati in privinta aparatelor instalate chiar de catre ei.

Service – reparatii aer conditionat 

Tot la fel, cei de la Instal Aero Cris efectueaza reparatii de aer conditionat pentru orice model sau marca de aer conditionat, si anume, reparatii aer conditionat pentru aparate de uz casnic, dar si reparatii aer conditionat ce presupun reumplerea acestora cu agent frigorific.

Un alt lucru cu care se lauda cei de la Instal Aero Cris este ca acestia pot inlocui cu succes spliterele sau compresoarele uzate sau defecte, fara a fi nevoie sa renuntati la toata instalatia deja achizitionata.

Intretinere – igienizare aer conditionat 

Nu e de mirare ca pe langa montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat, cei de la Instal Aero Cris efectueaza si intretinere – igienizare aer conditionat pentru orice model sau marca de aparat de aer conditionat.

Acest serviciu se intinde pe 4 pasi: verificari periodice obligatorii; curatare filtre aparate de aer conditionat de interior; curatare evaporator, condensator si tava condens; ventilatie.

Verificarile periodice obligatorii se aplica dupa achizitionarea aparatului de aer conditionat. Pentru a asigura buna functionare a aparatelor de aer conditionat, filtrele, registrele si holenderele vor fi schimbate frecvent.

Curatarea filtrelor aparatului de aer conditionat de interior trebuie facuta periodic pentru optimizarea functionarii acestuia.

Curatarea evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens au rolul de a mentine ridicat standardul de functionare a instalatiei dumneavoastra de aer conditionat.

Un alt lucru vital pentru confortul dumneavoastra este reprezentat de curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau de eventuala inlocuire a anemostatelor.

Cauti aparat de aer conditionat?

Pe langa montaj aer conditionat, Instal Aero Cris ofera spre vanzare aparate de aer conditionat testate si verificate, din partea celor mai calitative si recomandate brand-uri, de catre specialisti.

Install Aero Cris ofera spre vanzare aparate de aer conditionat la preturi destul de rezonabile, avand in vedere si calitatea de inalta clasa.

In concluzie, activitatile principale pe care le intreprind cei de la Instal Aero Cris sunt montaj aer conditionat, alaturi de intretinerea sistemelor de climatizare.

Ce ii recomanda pe acesti baieti in montaj aer conditionat, reparatii aer conditionat si intretinere aer conditionat? Cunostintele dobandite si vasta experienta acumulata in acest domeniu sunt lucrurile care ii recomanda.

Si nu uitati, daca marca aparatului dumneavoastra nu se regaseste in lista de pe site-ul celor de Instal Aero Cris, nu este niciun fel de problema, pentru ca ei sunt pregatiti pentru orice tip de aparat de aer conditionat. 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top