Comunicate

Tavane extensibile cu model 3D

Tavanele extensibile au intrat ferm in viata oamenilor ca un detaliu elegant si durabil si care este un mod de a finaliza interiorul unei locuinte. In fiecare an costul acestui tip de plafon este redus, iar gama de plafoane extensibile 3D, care erau mai scumpe, devine din ce in ce mai accesibila. Avantajele tavanelor extensibile 3D sunt incontestabile. Acestea se instaleaza  rapid, curat si au o intretinere simpla, precum si un grad ridicat de siguranta. Nu vorbim numai de estetica suprafetei, ci si de diversitatea paletei. Tehnologia evolueaza odata cu piata. 

Tavane extensibile 3D pentru imagini de interior

Tavanele extensibile 3D pot fi folosite acum nu numai ca o modalitate de a face plafonul perfect neted. Acestea au devenit o intreaga imagine de design de interior. In ultimii ani, plafoanele extensibile 3D au devenit din ce in ce mai populare.

Tavanul stretch 3D este de obicei creat pentru unul din urmatoarele scopuri: pentru a extinde vizual spatiul din camera, pentru a diviza camera pe zone, pentru a crea un efect vizual original, pentru estetica designului de interior. Exista mai multe  moduri de a adauga volum plafonului stretch: imprimare foto pe panza, imprimare pe material plastic sau PVC, oferind efectul unei structuri tridimensionale cu ajutorul unor elemente de cadru suplimentare, care ulterior vor crea un  tavan extensibil 3D.

Tavane extensibile 3D – volum suplimentar

O modalitate ieftina si, prin urmare, mai populara de a adauga volum suplimentar spatiului de locuit, este gama de tavane extensibile 3D pe panza. Imprimeurile care ilustreaza elementele lumii plantelor, sunt unele dintre cele mai simple si versatile moduri de a crea o perspectiva suplimentara. Cele mai populare sunt imaginile volumetrice ale florilor: crini, cale, trandafiri, sakura japoneza. Tema plantelor are avantajele sale: este potrivita pentru aproape toate tipurile de spatii. Florile sunt relevante pentru bucatarie, baie si sufragerie. Poti sa comanzi tavane extensibile 3D cu un imprimeu  mare de flori care sa acopere intregul spatiu al tavanului sau o versiune mai discreta sub forma unei singure flori cu o suprafata de cel mult un metru patrat (potrivita pentru incaperile mici sau pentru a face un accent vizual). 

Tavane extensibile 3D cu imagini detaliate

Tavane extensibile 3d

Alegerea unui tavan extensibil 3D,  nu numai ca va reimprospata interiorul, ci va face si atmosfera in camera mai calda. Selectia  larga de imagini de inalta rezolutie,  depind de calitatea imaginii. O alta optiune comuna este tavanul extensibil 3D cu imaginea cerului cu nori. Un astfel de model acopera de obicei intreaga suprafata a plafonului stretch. Daca se doreste, pot fi adaugate elemente grafice suplimentare: pasari zburatoare, ingeri, soarele ivindu-se din spatele norilor. Una dintre modelele de tavane extensibile 3D cu amprente este imaginea padurii. Trunchiurile copacilor cu coroane care se ridica de-a lungul perimetrului vor adauga spatiu.

Plafoanele de acest tip arata bine in dormitor sau intr-o sera personala de acasa. Un alt subiect care este adesea vizualizat in imprimarea 3D pe tavanul extensibil, este fauna. Cel mai adesea sunt fluturi si pasari. Astfel de elemente grafice sunt adesea folosite punctual si nu depasesc 1-1,5 metri patrati pe zona. Imaginea detaliata cu umbre si plasarea competenta pe tavan, va arata volumetric din aproape orice unghi al camerei. Dimensiunea mica a imaginii raportata la suprafata totala a plafonului, nu va suprasolicita vizual interiorul.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top