Stiri

Motive pentru care Models4Models este printre cele mai bune studiouri de videochat din România

Performanța nu este o întâmplare, este rezultatul experienței, muncii neîntrerupte, al unui standard foarte ridicat de calitate și al unei echipe extrem de dedicate. Noi, la Modles4Models ne considerăm cu adevărat unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din România și clar și unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din București. Ne recomandă echipa formată aproape exclusiv din foste modele și cei 16 ani de experiență în acest domeniu. Citește mai departe pentru a afla și alte motive pentru care ne poziționăm mereu în topul utilizatorilor dar și al modelelor.

Training de calitate superioară

Faptul că aproape întreaga echipă este formată din foste modele ne poziționează excelent pentru a livra training de cea mai înaltă calitate. Un studio în care experiența primează îți poate pune la dispoziție pregătirea de calitate de care ai nevoie pentru a ajunge model cu o poveste de succes, tocmai pentru că înțelege relația directă dintre succesul tău și succesul afacerii. Investim în modele noastre și  training-ul de videochat  pentru că știm exact ce ne-am dorit noi când eram în locul tău.

Știm cum să abordăm o multitudine de obstacole care pot apărea în această afacere, tocmai pentru că noi le-am trăit. Astfel, putem să-ți oferim sfaturi competente și să îți oferim șansa de a învăța din greșelile noastre.

Investiții serioase în echipament și decor

Știm că succesul este un cumul de factori, așadar după ce ne asigurăm că lucrăm cu oameni de calitate care își cunosc meseria, facem tot posibilul să le oferim și cele mai bune condiții în care să se desfășoare. Bănuim că ai văzut deja câteva poze cu decorurile noastre de vis.

Mai mult decât atât, de foarte multe ori magia se întâmplă și în spatele videocamului. Ca tu să arăți superb în fața utilizatorilor, există o echipă în spate care trebuie să se ocupe de lumină, de calitatea video, de bunul mers al echipamentelor și desigur de o conexiune perfectă la internet. Toate acestea necesită atenție și implicare ca totul să meargă perfect. Oricând ai o problemă de ordin tehnic va fi cineva acolo să te ajute.

Investiții în imaginea ta

Pentru că nu vrem doar să te simți, ci și să arăți de milioane, îți punem la dispoziție experții noștri în materie de machiaj și hair styling. Astfel, ne asigurăm că de fiecare dată când începi sesiunile ai cea mai bună șansă de a atrage atenția la început printr-un look fabulos și apoi prin susținerea acestei imagini pe care o construim cu ajutorul trainerilor. Dar, să fim sincere, prima impresie contează.

Și, pentru că susținem sus și tare că atitudinea și deschiderea mentală sunt totul, înțelegem și că uneori ai nevoie de un plus la capitolul imagine ca să crezi că ești cea mai bună versiune a ta. De aceea te susținem și financiar să-ți faci operații estetice, dacă acest lucru te va face să te simți mai bine în pielea ta.

Suntem deja recunoscuți pe piața

Ai auzit de LiveCam Awards 2020, Bcams sau YNOT Cam Awards de la Hollywood? Ei bine, aceste evenimente sunt adevărate repere în industria de videochat și compania noastră a fost prezentă la fiecare dintre ele. Ba mai mult, ne-am și întors cu trofee prestigioase. Investiția noastră a fost răsplătită cu vârf și îndesat prin recunoașterea arătată atât către modelele noastre, cât și pentru modelul de afaceri. Practic, ni s-a confirmat că facem foarte bine ceea ce facem. Pentru a continua să facem performanță organizăm traininguri și vizite la partenerii noștri din această industrie. În plus, lucrăm deja cu cele mai cunoscute și profitabile platforme.

Suntem o familie

Așa cum spune și numele, suntem modele pentru modele și tot ceea ce facem este ca să ne susținem și să reușim împreună, ajutându-ne unele pe altele.  Ei bine, noi credem că și aceasta este definiția unei familii.

Vino la noi la studio și în timp credem că vei descoperi și tu destule motive!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top