Stiri

Sfaturi din Iasi: Care sunt produsele pe care doar barbatii ar trebuie sa le comande online?

Femeile sunt innebunite dupa shopping si sunt in stare sa comande toate nimicurile, doar pentru a se simti bine si pentru a fi fericite ca au facut cumparaturi. Chiar daca se cunoaste acest lucru despre reprezentantele sexului feminin, nici barbatii nu se lasa mai prejos, fapt pentru care si acestia petrec destul de mult timp pe site-urile magazinelor online.

Cu toate acestea, exista anumite produse esentiale, de uz casnic sau zilnic, care ar trebuie comandate doar de catre barbati. Asa cum doamnele se pricep la produsele de curatenie si la ingredientele celor mai gustoase preparate, la fel si barbatii sunt asi in anumite domenii.

Iata care sunt produsele pe care doar barbatii ar trebui sa le comande online acasa:

  •       Becuri

Becurile se ard, deoarece, la fel ca oricare alt produs, si acestea au un anumit termen de valabilitate. In cazul in care becul din bucatarie sau de pe hol nu mai functioneaza, este recomandat sa cauti un magazin specializat, de unde sa comanzi leduri de calitate. Cumpara cateva in plus, pentru a fi pregatit pentru orice alta situatie neprevazuta.

  •       Baterie auto

Se poate intampla ca bateria auto de la autovehiculul tau sa cedeze, sa se strice, iar tu sa nu te poti deplasa la un magazin care sa-ti ofere ajutor in acest sens. De aceea, in cazul in care te confrunti cu o astfel de problema, este bine sa dai comanda de baterie auto la domiciliu, care sa se potriveasca perfect automobilului tau.

  •       Produse de constructie

Exista anumite persoane care adora sa reconstruiasca incaperile, sa le modifice radical, deoarece schimbarile sunt binevenite in viata oricui. Daca te afli printre persoanele care zi si noapte se gandesc cum sa mai amenajeze bucataria sau baia casei, atunci este bine sa ceri sfatul sotiei sau a iubitei doar cu privire la nuanta si aspectul faiantei sau a gresiei. In rest, este stringent sa te ocupi singur de comanda celor mai bune si ideale produse pentru nevoile familiei tale.

  •       Unelte

Oricine are nevoie de o bormasina in casa, un ciocan, patent sau surubelnite. Barbatii manuiesc adesea aceste scule si se ajuta de ele la rezolvarea diferitelor probleme tehnice din locuinta, fapt pentru care barbatii trebuie sa fie cei care comanda instrumentele sau o trusa cu toate uneltele necesare de care au nevoie la reparatii. Nu este admisibil ca in casa ta sa nu se regaseasca astfel de produse.

  •       Aparatura electrica

Barbatii sunt cei care intotdeauna citesc cu foarte mare atentie detaliile tehnice ale unui produs, mai ales atunci cand vine vorba despre un televizor, laptop, aspirator sau masina de tuns iarba. De aceea, este de preferat ca barbatii sa se ocupe de acest tip de cumparaturi, deoarece acestia pun pret pe specificatii, pe cand femeile, nu. Prin urmare, ia-ti inima in dinti si ia asupra ta aceasta responsabilitate.

In cele din urma, barbatii si femeile nu sunt la fel. Femeile sunt mult mai rabdatoare si pun pret pe aspectul estetic, iar barbatii iau intotdeauna in vedere calitatea tehnica a produselor, lucru care este foarte de apreciat.

Sursa foto: unsplash.com

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top