Fashion

New Yorker intra in 2011 si pe piata din Iasi

new-yorker-logo-wohhde

Daca tot am aflat ca H&M vine in Bucuresti pe 26 martie si in Iasi din luna noiembrie a acestui minunat an 2011, astazi dintr-o discutie pe twitter.com cu responsabilul NewYorker pe partea de social media, am aflat ca in acest an se vor mai deschide inca 100 de puncte de lucru ale marelui lant de magazine de imbracaminte. La intrebarea despre deschiderea unui magazin in Iasi a raspuns “We got 17 stores in Romania right now […] but you might be lucky“. Asta ar insemna sa avem parte de New Yorker si in Iasi oare?

Ar cam fi cazul avand in vedere ca momentan in Romania se gasesc astfel de magazine in mai multe orase precum Baia Mare, Suceava, Bacau, Focsani, Galati, Buzau, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Targu Mures si Bucuresti.

Curios ar fi unde se va deschide? In Iulius Mall nu credem pentru ca deja locul este prea plin si mai exista proiectul Palas unde stim deja ca va fi H&M, oare sa fie acolo?
Sau se vor alege Centrele Comerciale precum ERA Shopping Park si Felicia, sau cine stie in unul din cele doua malluri ce se construiesc momentan in Iasi, unul in locul Tesatura din zona industriala sau in cadrul proiectului ERA Park.

Grupul german New Yorker detine o retea de peste 850 de magazine in 30 de tari si dupa cum am mai spus se asteapta inca 100 de magazine in 2011. Compania a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari si pe 2010 se asteapta o depasire fata de anul precedent. New Yorker se afla in Romania din 2007 si detine peste 200 de angajati la nivel national.

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

5 Comments

5 Comments

 1. Monoranu

  March 7, 2011 at 6:03 pm

  Cu siguranta va fi in centrul de la Tesatura desi ma indoiesc ca va fi gata pana in noiembrie. Vom vedea. Cred ca e vb de un Real + Promenada Mall si e o locatie tipica pentru NewYorker acestia avand mai multe astfel de colaborari in tara. Oricum nu-ti imagina ca e vreun super-brand dar venirea lor e de bun augur.

 2. iasi4u

  March 7, 2011 at 6:20 pm

  E un concurent pe piata, ma mir cum de este in atatea orase si in Iasi nu.. dubios.

 3. Pingback: Magazin Tommy Hilfiger in Iasi din noiembrie | Iasi 4u

 4. Pingback: Oficial: Primul magazin New Yorker la Iasi | Iasi 4u

 5. nastasa mihaela

  May 13, 2011 at 7:25 am

  Newyorker   magazinul pe gustul tuturor, personal am fost pina la Focsani ca sa-i cumpar fiicei mele nu stiu ce mare bazaconie care a vazut ea intr-o revista si este in voga la dolescente. E super magazinul dar si…….. preturile.As dori sa vina cit mai repede si in IASI. DAR CIND????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top