Fashion

Primul magazin New Yorker la Iasi in Palas Mall

new-yorker-02Primul magazin New Yorker din Iasi va fi situat la Palas Mall, se pare ca incet.. incet brandurile importante de haine pentru tineri se aduna in capitala Moldovei.
Cu cateva saptamani in urma va spuneam despre aparitia unui magazin New Yorker la Iasi, era doar un zvon ce se baza pe cateva confirmari destul de importante si acum Palas Iasi ne confirma acest lucru.
Din toamna lui 2011 New Yorker va fi prezent la Iasi in Palas Mall, retailerul german se va gasi pe o suprafata de 960 metri patrati.
Cu o experienţă de 40 de ani, retailerul german NEW YORKER se adresează în principal tinerilor care doresc să fie în pas cu ultimele tendinţe în materie de modă, accesorii şi styling.

Colecţia NEW YORKER cuprinde cinci branduri proprii care acoperă o gamă variată şi sofisticată de stiluri vestimentare, de la sport, casual până la cel elegant: Amisu, Fishbone, Fishbone Sister, Smog şi Censored.

Compania a fost înfiinţată în 1971 în oraşul german Flensburg. Cu 842 de reprezentanţe în 31 de ţări, NEW YORKER este una dintre cele mai mari companii de fashion din Europa. În România, NEW YORKER deţine 17 magazine în oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Bacău, Suceava, Focşani şi Brăila, primul fiind deschis în anul 2007.

Citeste si:
Se deschide magazin H&M in Iasi din noiembrie la Palas Mall
Magazin Tommy Hilfiger in Iasi din noiembrie.
Hipermarket Auchan in Iasi la Palas

[fblikebutton]

Facebook Comments

14 Comments
To Top