Stiri

Nichiduta si carucioare pentru prichindei

Nichiduta si carucioare pentru prichindeiMulta lume evita sa faca copii mai ales cand tinerii casatoriti sunt in primul an de mariaj si acest lucru se intampla in mare parte din cauza lipsei banilor. Oamenii isi doresc sa se puna putin pe picioare inainte de a face pasul cel mare si lucrul asta nu este neaparat unul gresit. Daca intrati in magazinele pentru juniori, o sa observati faptul ca preturile la hainute nu difera deloc aproape fata de cele ale adultilor, iar jucariile costa ceva de speriat.

Apare groaza atunci cand vine vorba sa mergeti in vizita la prieteni pentru ziua celui mic, fie ca e ziua lui sau nu, asta inseamna ca tot timpul trebuie sa cumparati si pentru copilasi cate o atentie, o jucarie sau o hainuta sau dulciuri in cazul in care acestia sunt mai mari in varsta.

Pana la capitolul jucariilor, trebuie sa va ganditi daca trebuie mers la nichiduta si carucioare. Sa va uitati din pura curiozitate cat costa un carucior pentru cei mici, cele de baza nu sunt un efort chiar atat de mare, dar daca vreti ceva mai de calitate, de firma si cu un design mai iesit din comun, atunci puteti sa va pregatiti sa scoateti din buzunar cateva mii de lei.

646x404

Acestea fiind spuse, aveti grija sa fiti pregatiti pentru momentul cand veti deveni parinti sau cel mai grav este momentul in care in jurul vostru, in anturajul de prieteni, toti incep a face copii.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top