Stiri

Nou in Iasi: S-a deschis Sushi Master la Iasi

În iunie Sushi Master a ajuns și în Iași pe strada Piata Voievozilor A9. Cei care deja au fost pe la Sushi Master în București si Brașov au observat că se pune accent pe calitate și se respectă cu strictețe rețeta de preparare a orezului care a fost îmbunătățită de bucătarul japonez Ronnie Kakizaki. Bucătarul din Japonia este brand șef-ul rețelei SUSHI MASTER. În Rusia sunt deja 125 de restaurante, iar în România sunt cinci, doua în Brașov, doua în București și acum la primul restaurant Sushi Master in Iași.

Formatul restaurantului japonez este TAKE AWAY, oferind posibilitatea si de comenzi la domiciliu orice produs, ruloul săptămânii la preț redus sau oferta lunii. Și pentru că Sushi Master doreste sa-si rasplateasca clientii fideli au creat și un sistem de bonusare.

Meniul SUSHI MASTER nu este foarte mare, dar este gândit atât pentru iubitorii de pește cât și pentru vegetarieni. Și chiar dacă sună ciudat, exista in meniu si sushi cu pui! Acest fel de sushi este pentru cei care refuză să consume pește, pentru femeile însărcinate și pentru copii.

Dacă sunteți curioși, sunteti asteptati cu drag la SUSHI MASTER Iași.

Sushi Master Iasi
Adresa: Piata Voievozilor A9
Comenzi la numarul de telefon: 0800 080 030

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top