Stiri

Noua locație BabyHub, situată în inima Copoului din Iași

Noua locație BabyHub, situată în inima Copoului din Iași

Noua locație BabyHub din Copou: Un refugiu pentru părinți și viitori părinți. Suntem încântați să anunțăm deschiderea noii locații BabyHub, situată în inima Copoului, o zonă emblematică și ușor accesibilă din Iași. Acest nou spațiu, găzduit într-o casă de vis cu arhitectură impresionantă, oferă un mediu de liniște și confort, ideal pentru familiile care le trec pragul.

Ce vă oferă BabyHub Copou

Produse Premium: Toate produsele pe care le-ați îndrăgit deja sunt disponibile și în această nouă locație, menținând aceeași calitate și diversitate care v-a făcut să ne alegeți.
Colecția Cybex Fashion: În exclusivitate, colecțiile de la Cybex, rezultate din colaborări cu designeri celebri precum Jeremy Scott, Karolina Kurkova, DJ Khaled și Petticoat.
Branduri noi: Au introdus noi branduri pentru a veni în întâmpinarea nevoilor bebelușului vostru încă din primele zile de viață.
Colecția Little Dutch extinsă: Răspunzând cerințelor voastre, au mărit colecția Little Dutch cu produse noi și fermecătoare.

Un spațiu primitor și relaxant

Noua locație include zone de relaxare special concepute pentru mame și copii, unde vă puteți bucura de momente de liniște. Fiecare colț al magazinului a fost amenajat cu grijă și atenție la detalii, pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și confortabilă.

Noua locație BabyHub, situată în inima Copoului din Iași

La BabyHub, toate produsele expuse pot fi testate, iar echipa noastră este mereu pregătită să vă ofere asistența necesară în alegerea celor mai potrivite articole pentru voi și micuții voștri. Ne mândrim cu profesionalismul și dedicarea echipei noastre, care este aici pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune alegeri.

Vă invităm cu drag să descoperiți acest nou spațiu minunat și să vă bucurați de toate facilitățile și produsele pe care le-am pregătit pentru voi. Ne dorim să devenim destinația voastră preferată pentru toate nevoile legate de creșterea și îngrijirea copiilor.

Ne așteptăm cu brațele deschise la BabyHub Copou, locul unde confortul și calitatea întâlnesc inovația și designul de top. Veniți să experimentați o nouă dimensiune a cumpărăturilor pentru părinți și copii!

Baby Hub Iași

Adresa 1: Alexandru Lapusneanu nr 24
Telefon: +40 770 454 763
Email: contact@babyhub.ro

Adresa 2: Bd. Carol I
Telefon: +40 770 454 763
Email: contact@babyhub.ro

Noua locație BabyHub, situată în inima Copoului din Iași

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top