Auto - Moto

Noul FOCUS vine la Iași, între 6-8 septembrie. Programează-te acum pentru un Test Drive!

Cei de la Ford aduc noua generatie de Focus la Iasi in perioada 6 – 8 septembrie 2018. Te poti programa gratuit online aici la un Test Drive cu noua masina la ATI MOTORS Holding ce il gasiti pe DN 28, km 10.

Noul Focus e construit să-ţi îmbunătăţească experienţa la volan, în toate modurile posibile. De la confort la siguranţă, de la performanţă şi până la eficienţă, noul Focus îţi pune la dispoziţie o gamă amplă de tehnologii avansate.

Mai jos ai doar câteva exemple de astfel de tehnologii – dar cele câteva cuvinte nu se compară cu experienţa pe care o vei descoperi după ce te înscrii la test drive.

Ce date avem nevoie de la dvs și pentru ce:
– Nume, prenume, e-mail, telefon – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea contacta în scopul programării la test drive cu noul Ford Focus, ca urmare a solicitării dvs înscrise în campania „Tu ce Focus ai?”;
– Număr de telefon / SMS / email – este posibil să vă contactăm prin SMS şi email în scopul trimiterii uni cod unic asociat fiecarei înscrieri noi la test drive. De asemenea am putea folosi acest cod pentru a confirma realizarea experienţei de test drive la dealerul ales de dvs pentru sau reconfirma participarea dvs în campanie sau pentru noutăți sau urgențe.

rca-ieftin.ro

O cutie de viteze automată, sofisticată
Noul Focus este primul model Ford echipat cu noua cutie automată cu 8 trepte și schimbător de viteze rotativ. Oferind accelerație îmbunătățită și o mai mare fluiditate la schimbarea vitezelor, cutia automată este concepută pentru a îmbunătăți experiența de condus și pentru a amplifica la maximum performanța. Am înlocuit schimbătorul de viteze tradițional, îmbrăcat în piele, cu un schimbător de viteze rotativ, sub formă de cadran, montat pe consolă. Astfel, habitaclul are un aspect mai aerisit și mai modern. Și mai există încă o funcție utilă: atunci când îți parchezi mașina, schimbătorul trece automat în modul parcare.

Clasa compacta va fi disponibila cu doua tipuri de motorizari pe benzina si doua diesel. Daca vrei benzina, poti alege dintre 1.0 EcoBoost de 100 CP sau 125 CP si un 1.5 EcoBoost de 150 CP sau 175 CP. Daca totusi inca iti doresti un diesel, atunci poti alege dintre 1.5 EcoBlue (95 CP sau 120 CP) si propulsorul 2.0 EcoBlue de 150 CP.

Asistentul tău personal în timpul condusului
Ford Co-Pilot360 combină o gamă de tehnologii care, la un loc, îți fac experiența de condus mai confortabilă și mai plăcută ca niciodată. De exemplu, tempomatul adaptiv cu „Stop & Go” îți reglează în mod automat viteza de deplasare pe baza vitezei vehiculului din față. Dacă traficul se oprește temporar, motorul se va opri în mod automat și va reporni atunci când drumul va fi liber. Sistemul poate chiar să recunoască indicatoarele de viteză și îți va regla viteza în mod corespunzător. Tehnologia de centrare pe bandă poate oferi, de asemenea, asistență la păstrarea direcției, respectând marcajele drumului pentru a te ajuta să te poziționezi pe mijlocul benzii pe care te afli.

Asistența activă la parcare te scapă de stres
Noua generație de asistență activă la parcare nu doar că te direcționează în locurile de parcare, ci controlează și accelerația, schimbarea vitezelor și frânarea. Această tehnologie inteligentă, disponibilă pe modelele Focus, face ca parcarea să fie lipsită de orice efort. După activare, este suficient să selectezi o parte a drumului și dacă dorești o parcare paralelă sau perpendiculară. Apoi, apasă și menține apăsat butonul și lasă mașina să facă toată treaba în locul tău.

Faruri care te ajută să vezi în viraje
Farurile și luminile de zi LED, cu iluminat adaptiv, oferă o lumină precisă și intensă, care se reglează automat în funcție de diferitele condiții de drum și de condus. În plus, faza lungă anti-orbire se reglează automat pentru a nu-i orbi pe colegii din trafic, iar acest sistem nou poate chiar „citi” curba drumului pentru a lumina colțurile și intersecțiile înainte de a intra în acestea.

Informații importante în câmpul vizual
Afișajul tip HUD proiectează informațiile esențiale în câmpul tău vizual, astfel încât știi tot ce trebuie, fără a fi nevoit să îți iei ochii de la drum. Informațiile afișate pe ecranul color pot fi, de asemenea, complet personalizate pentru a se potrivi preferințelor tale.

Lasă să patrundă lumina
Noul Focus este disponibil cu un plafon panoramic pe toată lungimea, care înlocuiește în întregime panoul din oțel al acoperișului. Acesta lasă să pătrundă lumina în mașină pentru a crea un interior luminos și aerisit. Jumătatea frontală este acționată electric și se poate înclina sau aluneca înapoi, iar parasolarele retractabile de pe întreaga lungime îți permit să deschizi geamul pentru a te bucura de aer curat, rămânând protejat de soare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top