Restaurante in Iasi

Grand Marion – Valea Ielelor

Dacă sunteți în căutarea unei locații unde fiecare detaliu este planificat, iar orice idee este concepută la un alt nivel, suntem mai mult decât pregătiți să ne demonstrăm abilitățile.

Cu meniuri începând de la 70€, Salonul de evenimente “Grand Marion-Valea Ielelor”, este pus în evidență cu un design impunător, dar și elegant în același timp, cu o capacitate foarte generoasă de 70-300 de oaspeți, fiind ideal pentru evenimente precum nunți, botezuri, aniversări și corporate.

Oferim cu dragoste:

-Grădină de vară boemă;
-Show live cooking în grădină;
-Spațiu de joacă pentru copii;
-Decoruri elegante;
-Meniuri rafinate și tradiționale;
-Cununie civilă în aer liber;
-Peste 40 de camere confortabile.

Chiar în resortul Valea Ielelor, vă prezentăm o bijuterie arhitecturală, pictată în culori pastel, calde și religioase din ziua nunții sau botez. Designul pictural delicat și minuțios al interiorului bisericii creează o atmosferă intimă și primitorie, plină de emoție și romantism, pentru cuplurile care își încep împreună călătoria într-un cadru care să inspire liniște și armonie.

Spațiul poate fi personalizat în funcție de tematică sau preferințele dumneavoastră, pentru a crea un eveniment unic și memorabil.

Grand Marion este locul ideal pentru a sărbători una dintre cele mai importante zile din viața dumneavoastră, oferind o combinație perfectă de eleganță, confort și frumusețe pentru a face din nunta dumneavoastră un eveniment de neuitat!

Grand Marion – Valea Ielelor
Ne găsiți în Lețcani, DN 28, Nr. 298!
Contact: +40 743 487 789
Facebook: https://www.facebook.com/grandmarionevents

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Unde Mănânci

    October 29, 2023 at 11:58 am

    Arata bine localul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top