Restaurante in Iasi

Liria Events

Povestea noastră a început cu un vis frumos, s-a conturat împreună cu oameni dedicați și multă muncă. Noi avem un concept unic în România, Liria Events fiind singura locație de evenimente cu jumătate de structură construită pe apă. Găzduim toate tipurile de evenimente și sperăm ca fiecare moment să aibă o personalitate proprie, originală. Lac magic. Profesionalism. Zâmbete. Dedicare. Culoare. Lumină. Detalii. Implicare. Toate la Liria Events.

Pentru a vă bucura de priveliștea frumoasă și pentru a avea o nuntă cât mai „open space”, partea de jos a cortului va fi complet ridicată în zilele însorite și călduroase. Inspirați de filmele americane, unde cele mai spectaculoase nunți au loc pe lac, un trend preluat de celebrități și în viața reală, vom crea nunta voastră ca în filme, pe care v-ați dorit-o încă de când erați mici.

Am amenajat pentru voi și pentru oaspeții de la evenimentul dumneavoastră un ponton de-a lungul întregii săli, astfel încât invitații să poată sta afară, dar să fie în continuare prezenți la nuntă.

Ceremonia civilă poate avea loc în zona special amenajată de pe lac. Pavilionul de cununii este surprinzător de romantic, în stilul nunților de pe lacul Como. Briza vântului, arcada boemă din lemn, cu flori și peisajul vor transforma momentul Da-ului într-o experiență cu totul specială. Adună-ți oamenii dragi și simte emoția momentului exclusiv de intim.

Ceremonia religioasă poate avea loc în frumoasa biserica ortodoxă „Sf. Nicolae” din Aroneanu, foarte aproape de locația noastră.

Experiența dumneavoastră va începe în momentul în care părăsiți șoseaua aglomerată și continuați agale pe marginea lacului, lăsând în urmă orice grijă sau orice problemă! Pentru noi contează cel mai mult zâmbetul vostru. Vă vom fi alături pe tot parcursul evenimentului și vom prelua de la voi grijile, presiunea și agitația. Ne dorim ca voi să aveți o experiență unică și să vă bucurați de emoțiile frumoase ale acestei zile.

Nunta in Iasi la Liria Events

Adresa: Lacul Aroneanu, Iasi
Contact: 0747 520 303
Web: www.liria-events.ro
Facebook: https://www.facebook.com/liriaevents/
Locuri de parcare: DA

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top